Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba el primer Festival de música familiar en streaming de Catalunya

Us Estrimem Fest, un festival pioner a l’estat en retransmetre concerts per streaming i agrupar els referents de la música familiar. Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula oferiran quatre concerts en directe per streaming des de l'Auditori de Girona els caps de setmana del 6, 7, 13 i 14 de juny.

La crisi del Coronavirus ha posat a la corda fluixa sectors com el cultural, on encara no se sap quan es podrà reprendre l’activitat amb total normalitat. Mentrestant, les famílies segueixen a casa combinant el teletreball amb les cures als infants. I per això, sota el lema “mentre no tornem a les places i als teatres... US ESTRIMEM FEST”, quatre dels grups més reconeguts de la música familiar a Catalunya uneixen esforços i presenten el 1r Festival de Música Familiar en streaming. 18 hores de música per gaudir en família des de casa.

Us Estrimem Fest és una iniciativa dirigida per Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula que surt de la necessitat de tornar als escenaris i oferir un contingut musical de qualitat per a les famílies confinades a més de donar suport econòmic a músics, productors, tècnics i muntadors. Aquest format exclusiu i íntim es farà des de l’Auditori de Girona i comptarà amb 5 càmeres i un equip de realització professional per enviar l’emissió en directe a les cases d’arreu del territori.

El festival convida a gaudir de la cultura en família per homenatjar els dos mesos de confinament. Els grups oferiran interacció en directe des de les xarxes socials i a més, es podran veure els concerts 24h després de la seva emissió en directe. Així, Podran tornar a gaudir i reviure les seves cançons preferides durant un dia més. Dos caps de setmana, per ballar, cantar i gaudir en família El festival compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Auditori de Girona i Tiquet Concerts com a plataforma de venda online de tiquets. L’entrada constarà d’un abonament familiar únic per veure els quatre concerts amb un cost de 20€ . Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 22 de maig a les 8h i les primeres vint-i-quatre hores tindran un descompte especial del 20%.

Artistes del festival

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, animen a tot tipus de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb contiguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats al món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la societat. Amb Verdura i peix i polls han aconseguit posicionarse com a un dels referents de la música familiar tot i que també son famosos entre el públic no tan jove. Amb aquest concert presentaran l’espectacle Dintrissim live amb novetats com “Em quedo a casa” la cançó del confinament. 

Reggae per Xics neix de la mà de The Penguins, una banda de 10 músics amb una proposta on música, humor i pedagogia es donen de la mà per a fer que un concert de Reggae per Xics esdevingui una experiència inoblidable per totes les edats. Amb “Ballant damunt la lluna” The Penguins / Reggae per Xics ens presenten el seu espectacle més personal i teatralitzat. Partint de l’estació espacial “Kingston“ i amb l’ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos planetes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel.lar ple de música i diversió. Una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles.

Dàmaris Gelabert, pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils és una de les referents amb cançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius. El seu canal de YouTube ja supera el 2.000.000 de subscriptors. Presenta l’espectacle Mou el cos, un concert que contagia optimisme i que convida a tothom (no només als més petits) a moure's des del minut zero, amb les cançons més conegudes de la Dàmaris. Una proposta que ens recorda la importància de la música i els seus efectes positius: ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per viure plegats. Tothom a moure el cos!

El Pot Petit amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector. A partir d’un llenguatge musical amb repertori de creació pròpia, produeixen espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. La popularitat d’El Pot Petit entre els infants es pot resumir amb 70 milions de visualitzacions al youtube dels seus vídeos i els més de 1000 concerts que han realitzat fins ara. A l’espectacle s’hi reflexen les aventures de la Jana i en Pau acompanyats de la Melmelada Band. Nous personatges, vells coneguts i molta música. Un concert màgic i participatiu amb nou músics a l’escenari, titelles i teatre per gaudir amb família!

Instagram / Facebook / Twitter: @usestrimemfest

usestrimemfest.cat
Auditori de Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.