Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actualització: Novetats en les mesures de l’Ajuntament de Girona per evitar la propagació del COVID-19 i mitigar-ne els efectes (20.45 h)

Fira de Girona ha acordat la proposta d’un ERTO per la seva plantilla a causa del descens d’activitat arran de la pandèmia

La situació d’excepcionalitat que viu el país arran de la pandèmia del coronavirus ha obligat la Fira de Girona a acordar la proposta d’un ERTO per a la seva plantilla. Es tracta d’un expedient de regulació temporal d’ocupació originat pel descens de l’activitat, atès que s’han hagut de posposar totes les fires previstes fins a l’estiu, i es manté la incertesa sobre els escenaris de salut pública que imperaran en els pròxims mesos. 

L’Ajuntament de Girona i la Cambra de Comerç de Girona han acordat aquesta tarda proposar la decisió al Comitè Executiu de Fira de Girona, que s’haurà de convocar en els pròxims dies, i tot seguit se n’ha informat als treballadors.

L’objectiu és no posar en risc el futur de Fira de Girona, i garantir l’equilibri financer de les administracions que hi estan representades. També s’ha acordat que es farà un seguiment mensual de la situació, de manera que en funció de la seva evolució es pugui aixecar la mesura.

La mesura afecta els 8 treballadors, a una meitat dels quals se li aplicarà una suspensió, i a l’altra meitat una reducció de la jornada laboral. Així es vol garantir també una estructura permanent per desenvolupar una activitat mínima. Des de Fira de Girona s’espera poder recuperar l’activitat a partir del setembre i octubre, quan estan previstes les mostres del Festivalot, Girocomic i Fira Playmobil, Fira de Mostres, Fòrum Gastronòmic i Tot Nuvis.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.