Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per un delicte contra la salut pública

L’actuació policial ha permès comissar 300 grams d’haixix i 500 grams de marihuana

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir al vespre dues persones per un delicte contra la salut pública després que, en el decurs d’un patrullatge de proximitat, a la cruïlla entre el carrer del Poble Sahrauí i l’avinguda de Josep Tarradellas, es detectés un vehicle els ocupants del qual tenien una actitud sospitosa. Quan va veure la dotació policial, l’ocupant del seient del darrera va intentar amagar-se, cosa que va fer sospitar els agents. Davant d’aquesta actitud, els policies van seguir el vehicle i van aconseguir que s’aturés al carrer de Joan Massó i Valentí. 

Els agents van detectar que els dos joves no complien amb el decret de confinament, per la qual cosa els van denunciar. Mentre feien la denúncia, l’actitud dels dos joves seguia sent esquiva i extremadament nerviosa, fet que va fer sospitar els agents que ocultaven alguna cosa. Per aquest motiu, van demanar al conductor que obrís el maleter, on hi havia un seguit de paquets amb destinataris i remitents de diferents països, i en van voler veure el contingut. A l’interior dels paquets hi havia substàncies estupefaents del tipus haixix i marihuana.

Els joves Mohamed Reda T., de 24 anys i veí de La Bisbal d’Empordà, i Amine H., de 28 i veí de Salt, que no tenien antecedents, van ser detinguts per un delicte contra la salut pública. Un cop fetes les gestions amb les substàncies comissades, es va constatar que es tractava de 300 grams d’haixix i de 500 grams de marihuana. Els dos joves han passat a disposició judicial.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.