Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els centres cívics de Girona us proposen reptes des de casa

A partir d’aquesta setmana podreu gaudir, a través de l’Agenda Virtual, de diverses propostes per tal que el confinament us sigui més portable

Ara que la situació no ens permet la proximitat amb tots vosaltres us proposem mantenir-vos actius amb els Centres Cívics de Girona amb tot un conjunt d’activitats amb les  que podreu participar des de casa. A partir d’aquesta setmana podreu gaudir a l’Agenda Virtual de diverses propostes per a que el procés de confinament us sigui més portable i a més us volem convidar a participar en de tres reptes que ens permetran relacionar-nos per a teixir la xarxa de la ciutat.

Des de la xarxa de Centres Cívics tenim ganes de saber de vosaltres, les persones que dia a dia ompliu de vida els nostres centres, per això us volem compartir una sèrie de reptes per a rescatar les nostres vivències, el que sentiu, la olla en que cuineu, les estones de joc que compartiu, els botons que ara teniu temps de cosir, els moments al balcó per fer front al bombardeig mediàtic i oficial de la pandèmia que ens omple de mesures, estadístiques i desgràcies.  

Us hi sumeu? Preparats i preparades?
REPTE 1: #compartimjugant  Del 23 d’abril al 3 de maig de 2020
Moltes famílies veniu a compartir estones de joc als Centres Cívics amb Ludus Mundi i Jugarxjugar Girona i  volem saber com seguiu jugant. Petits i grans, en companyia o en solitari. Equilibris, joc simbòlic, jocs cooperatius, competicions, construccions, gimcanes, jocs de taula o de memòria...Som-hi doncs! Compartim jugant? Trieu una situació on gaudiu jugant, graveu el vostre vídeo on heu de dir “ara juguem a...” . IMPORTANT! Màxim 10 segons i sense música. Agraïm que baixeu la resolució dels vostres dispositius. 
Compartiu-lo al Facebook (en obert) o al Twitter amb els hashtags: @ccivics_gi #femccivicsgi #desdecasa #compartimjugant 
Fem xarxa!


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.