Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

A partir del dia 21 d’abril, el Servei Municipal d’Ocupació ofereix càpsules per a la recerca de feina en línia, a través d’Instagram Live

L’objectiu és continuar facilitant eines i recursos a les persones que es troben en procés de recerca de feina, malgrat l’anul·lació temporal de les activitats presencials, arrel de la crisi sanitària generada pel COVID-19.

El Servei Municipal d’Ocupació, a partir de la crisi sanitària generada pel COVID-19, ha continuat treballant per poder donar resposta a les necessitats de les persones i del teixit econòmic, fent un esforç d’adaptació a les transformacions constants que estem vivint.

Per aquest motiu, i conscients de l’increment de la taxa d’atur que aquesta situació està provocant, el servei d’orientació i assessorament laboral ha tingut continuïtat des del primer moment, mitjançant l’habilitació de nous canals de comunicació.

També s’ha donat inici a l’Aula de Competències, a través de la publicació a les xarxes socials de continguts i recursos relacionats especialment amb les competències transversals, molt valorades per part de les empreses en el context actual de canvi.

Amb l’objectiu d’ampliar la informació i les oportunitats de les persones, a partir del dia 21 d’abril d’enguany s’ofereixen càpsules per a la recerca de feina en línia, a través d’Instagram Live, que es portaran a terme els dimarts i els dijous a les 11h.

Els continguts del primer cicle són els següents:

Parlem de feina?

21 d’abril 
El procés de selecció en 360º

23 d’abril 
El concepte SMART aplicat a la recerca de feina

28 d’abril 
Personal Branding. Prepara’t per destacar

30 d’abril 
Networking per a la recerca de feina

SMObilitza’t en línia!

Consulta el calendari d’activitats:
https://web.girona.cat/smo/agenda

I segueix-nos a les xarxes socials:
Instagram: @smo_gi
Twitter: @ocupacio_gi

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.