Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Afectació del servei d’atenció i assessorament i als projectes del PECT ICC

La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar tots els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19.

Aquestes són les afectacions a tots els programes i projectes engegats pel PECT ICC:

  • L’oficina de Foment de les Arts continuarà la seva activitat a distància i prestarà servei de manera virtual mentre duri el confinament arrel de l’estat d’alarma decretat pel COVID-19.
  • El servei d’atenció i assessorament es manté per via telemàtica. Així doncs, es poden dirigir les consultes al correu: pecticc@ajgirona.cat.
  • S’han ajornat les activitats programades al Cicle A prop durant l’estat d’alarma i queden a l’espera de ser reprogramades més endavant.
  • L’activitat Conceptes claus per presentar un projecte a les Ajudes Kreas/Amplia cultura prevista pel 15 d’abril, a les 19 h, al Centre cívic Santa Eugènia es manté programada. Tanmateix, en el cas que es prolongui l'estat d'alarma, es publicaran els materials informatius previstos de l’activitat al web girona.cat/pecticc, i es facilitaran per correu electrònic a totes les persones inscrites.
  • L’Ajuntament de Girona suspendrà totes les obres que encara estaven en marxa i que es feien per encàrrec del consistori, tant bon punt l’Estat espanyol publiqui als butlletins oficials els nous acords anunciats verbalment. Aquesta mesura afecta la remodelació de l’antic Cinema Modern

Ha quedat interrompuda la tramitació dels següents procediments de contractació que teníem en curs: 

  • Concurs de projectes per a l’adjudicació del servei de dinamització sociocultural a través de creacions artístiques comunitàries a l’espai públic en el marc de l’actuació de creació i captació de públics del PECT ICC.
  • Contractació del servei de realització de programes per fomentar la participació cultural i l’interès per les pràctiques artístiques en infants i/o joves de Girona i el seu entorn territorial a través d’experiències pilot de mediació cultural, en el marc de l’actuació de creació i captació de públics del PECT ICC.
  • Contractació dels serveis de desenvolupament d’un sistema TIC per a la coordinació del sector de les indústries culturals i creatives (ICC) i la visualització de l’oferta cultural.

El còmput dels terminis i la tramitació dels procediments es reprendrà en el moment en què perdi vigència el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'Alarma o, en el seu cas, les pròrrogues del mateix.

Per qualsevol consulta o dubtes podeu enviar-nos un correu a pecticc@ajgirona.cat o, si s’escau, als correus personals de feina de l’equip del PECT ICC ja que tots estem teletreballant.

L'Oficina de Foment de les Arts (OFA) és una iniciativa del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial. És un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.