Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

Comencen les obres de millora de la zona de Can Sunyer

Es tracta de la proposta escollida pels veïns i veïnes del barri de Fontajau en la consulta dels pressupostos participats del 2018

Aquesta setmana han començat les obres de reforma de les rampes del pas de vianants elevat al carrer de Can Sunyer, la modificació dels embornals i l’accés a la zona verda de la Riera Bullidors, al barri de Fontajau. L’empresa adjudicatària del contracte ha estat Construccions Pere Miquel S.A. per un import de 29.836,08 euros (IVA inclòs). 

Les actuacions responen a la demanda veïnal realitzada en el marc dels pressupostos participats dels barris del 2018, i es concreten en quatre punts. La primera actuació consisteix en modificar la dimensió de les rampes existents en el pas de vianants elevat situat a l’encreuament del carrer de Can Sunyer amb la carretera de Taialà, per així reduir-ne els pendents. També se substituiran els llambordins existents per asfalt. 

La segona intervenció té a veure amb els embornals de recollida d’aigua pluvial situats entorn al pas de vianants, que es modificaran per millorar la capacitat d’absorció i reduir així els problemes d’obturació. La tercera, afecta l’accés existent a la zona verda de la Riera Bullidors, que actualment no es troba en el traçat lògic de circulació de vianants. S’enderrocarà per construir-ne un altre amb millor accessibilitat al passeig de terra paral·lel a la riera. I la quarta i última actuació consistirà en la col·locació de bancs al passeig de vianants, en el recorregut que transcorre des del carrer de Can Sunyer fins al carrer de Sant Gregori.

Les obres tindran una durada màxima de 7 mesos, i comportaran talls a la circulació de vehicles al carrer de Can Sunyer, entre la carretera de Taialà i el carrer Bosquet, així com el desplaçament dels contenidors d’escombraries a una nova ubicació.
 

Tornar