Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte contra la salut pública

En el marc de l’actuació, s’han comissat més de 12 kg de marihuana

La Policia Municipal de Girona va detenir durant el matí del dia 4 de març, Joan P.B., de 50 anys, i veí de Sant Julià de Ramis, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. 

En el decurs d’una patrulla pel carrer del Riu Terri, dos agents no uniformats van observar com un ciutadà sortia d’un edifici amb una caixa de grans dimensions i la deixava a l’interior d’un vehicle. Els agents s’hi van apropar i van detectar una forta olor de marihuana provinent de l’interior del turisme. 

Davant la sospita que es pogués tractar d’un transport de substàncies estupefaents, els agents van seguir el vehicle fins poder-lo aturar a l’alçada del carrer de Joan Alsina i Hurtós i van identificar-se com a policies per poder escorcollar el turisme. 

Fruit d’aquest escorcoll, els policies van localitzar a l’interior del vehicle la caixa divisada, que contenia quatre sacs de plàstic amb una quantitat abundant de marihuana. A més, els agents van escorcollar també el sospitós, que portava més de 1400 euros, fraccionats en bitllets. Davant dels fets, la policia va comissar la droga i va detenir Joan P.B. com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Gestions posteriors van permetre saber que la quantitat total de la substància comissada superava els 12 kg.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.