Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza una jornada sobre el lideratge femení al segle XXI

Tindrà lloc el 12 de març, al Centre Cultural La Mercè, en el marc del segon cicle de conferències “Ocupació en clau de gènere”

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Ocupació, ha programat per al proper 12 de març la primera jornada del cicle de conferències “Ocupació en clau de gènere”, que enguany celebra la segona edició. La iniciativa va néixer el 2019 amb l’objectiu de crear un espai de formació i reflexió en relació amb la igualtat d’oportunitats a la feina, i així donar eines i recursos a les empreses i a la ciutadania per crear entorns laborals més igualitaris i justos pel que fa al gènere. 

Aquesta primera jornada, que es presenta sota el títol “Liderant en femení al segle XXI”, tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè, de 17.30 a 20 h, i formarà part dels actes programats a la ciutat entorn al Dia Internacional de les Dones. 

La sessió s’iniciarà amb la ponència “Liderar per transformar”, que anirà a càrrec de la Dra. Cristina Sánchez Miret, directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Girona, professora del Màster Interuniversitari en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania i del Postgrau en Polítiques d’Igualtat de Gènere a la Gestió Pública. La seva intervenció girarà entorn als nous rols, valors i beneficis relacionats amb el lideratge femení. 

Tot seguit, tindrà lloc un taller d’empoderament femení mitjançant el pensament, les emocions i la paraula. Una càpsula inspiradora anomenada “Lider Woman 360º” conduïda per Pamela Nadal, coach en empoderament i lideratge femení. L’objectiu és crear una experiència dinàmica i vivencial centrada en potenciar la vàlua personal, minimitzant les creences limitadores i posant a l’alça la capacitat d’exercir influència en un entorn de canvi constant. La jornada acabarà amb un networking.

La jornada es planteja com un acte per posar de manifest les situacions de discriminació arbitrària que viuen les dones per accedir als càrrecs directius de les empreses, i també a nivell polític i en d’altres àmbits com els mitjans de comunicació, la cultura o l’esport. L’acte pretén evidenciar aquestes desigualtats per poder influir en el seu canvi, buscant una igualtat efectiva, de forma proactiva i sistemàtica per tal que les dones s’empoderin i arribin fins on vulguin arribar.

Es tracta d’una activitat gratuïta, oberta a tots els públics, que requereix inscripció prèvia a través de l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça smo@ajgirona.cat o mitjançant el telèfon 972 249 360. Durant el transcurs de la jornada s’oferirà un espai de dinamització infantil a disposició dels fills i filles del públic assistent, com a mesura de conciliació de la vida familiar. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.