Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Setmana de la Felicitat torna a Girona per setè any consecutiu

L'Ajuntament de Girona participa en el projecte de la Setmana de la Felicitat i han programat activitats relacionades amb la salut i la felicitat fins al 29 de març al sector de l'Esquerra del Ter.

Del 20 al 29 de març, Girona celebra per setè any consecutiu la Setmana de la Felicitat. L'Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter, l'SBAS Taialà i Biblioteca Antònia Adroher, i l'Institut Català de la Salut, a través de l'Equip d'Atenció Primària del CAP Joan Vilaplana de Taialà, i diversos Serveis i associacions de l'Esquerra del Ter han organitzat de nou aquesta activitat. "Jugant soc feliç" és el lema d'aquest any que ens convidarà a millorar la nostra felicitat a través del joc entès en sentit ampli.
Es tracta d'una iniciativa nascuda al CAP Taialà i que relaciona la salut i la felicitat i que pretén donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat, instituït oficialment per l'Assemblea General de les Nacions Unides per al dia 20 de març. Per aquest motiu, precisament el proper divendres 20 de març començarem el joc amb jocs gegants i arbres de la felicitat que trobareu en diversos punts de l'Esquerra del Ter i jocs de taula en familia al Centre Cívic Ter. Durant el cap de setmana hi haurà activitats molt.diverses com "Juguem a cuinar en familia" al Centre Joan Sunyer, Subbuteo i el taller "Juga i sigues jove" al Centre Cívic Ter i el diumenge a la plaça de Germans Sàbat jocs gegants i a la tarda Fina en concert on podrem jugar amb la música i hi haurà sorpreses per a qui participi.
Altres activitats destacades de la setmana són l'exposició "Jugant amb les lletres soc feliç", que es podrà visitar a la Biblioteca Antònia Adroher; tallers d'arteràpia; debats, contacontes; xerrades o músiques per a nadons i embarassades, que es podran gaudir en diferents espais de l'Esquerra del Ter. També s'han programat activitats a les escoles del barri (Escola Taialà i Escola Domeny), a l'Institut Carles Rahola i al Centre Joan Sunyer.
El diumenge 29 volem destacar la "caminada i jocs de la felicitat" on passejarem per les Ribes del Ter i us convidarem a fer un tastet de diversos jocs tradicionals de punteria com el bèlit, les bitlles catalanes, la boccia, el mölkky i altres amb un piscolabis popular.
Les activitats que es duran a terme al llarg de la setmana es poden consultar al web girona.cat/setmanadelafelicitat.
Totes les activitats són gratuïtes. Us hi esperem!

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.