Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les entitats podran tornar a fer servir el camp municipal de Pont Major a partir de demà

La setmana passada es van acabar els treballs d’adequació de la gespa artificial de les instal·lacions

Les entitats usuàries del camp municipal de Pont Major podran tornar a fer ús de les instal·lacions a partir de demà a la tarda. L’equipament esportiu havia quedat malmès a causa de les inundacions a la llera del riu Ter provocades pel pas del temporal “Glòria” per la ciutat ara fa aproximadament un mes.

La setmana passada es van acabar els treballs d’adequació de la gespa artificial i, anteriorment, ja s’havien arranjat tant les instal·lacions d’electricitat com d’aigua calenta sanitària. Actualment queden pendents dues actuacions: per un costat, la substitució de les portes, que ja s’han reparat en les últimes setmanes, i, per l’altre, la reconstrucció de la tanca perimetral del lateral que dóna al riu. Sobre aquest darrer aspecte, es farà un tancament provisional mentre no es pugui fer l’obra definitiva.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha ressaltat que “des del primer moment s’ha treballat perquè aquestes instal·lacions poguessin tornar a estar operatives al més aviat possible per poder-les tornar a posar a disposició de les entitats” i ha agraït també “la col·laboració i ajuda de persones voluntàries del Club Esportiu Pontenc durant tot el temps que han durat els treballs per a la recuperació del camp”. Palau ha posat èmfasi també en la comprensió i les facilitats de les persones i entitats usuàries del camp durant tot el temps que no s’ha pogut fer servir i han hagut d’utilitzar altres equipaments de forma provisional.

Pel que fa al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, tal com estava programat, s’ha pogut recuperar la normalitat a la pista central, a la pista de la grada jove i als vestíbuls sud i nord. Es preveu, a més, que a partir de dilluns que ve, dia 2 de març, es pugui tornar a utilitzar la sala d’activitats dirigides que acull, entre altres, les activitats fisicoesportives de la programació municipal, i, a partir del 9 de març, es recuperi també la pista auxiliar del pavelló.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.