Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

El nou projecte L’Altaveu Cultural vol esdevenir un espai per a la promoció d’artistes emergents de la ciutat

La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Girona i l’entitat Magic Room, tindrà com a punt de trobada el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

L’Ajuntament de Girona ha engegat un nou projecte a la ciutat adreçat a ser un espai de confluència pels artistes que vulguin donar visibilitat a la seva obra. Sota el nom de L’Altaveu Cultural, la coordinació i dinamització del programa anirà a càrrec del Centre Cívic Barri Vell-Mercadal i l’associació cultural Magic Room. 

La idea neix amb el propòsit de dinamitzar diferents trobades creatives al centre cívic i oferir un nou circuit cultural al Barri Vell. Pretén esdevenir un nou espai creatiu, proper i acollidor que posi a la palestra l’artista que vulgui mostrar la seva activitat al públic. La voluntat és crear una nova proposta per oferir als creadors i creadores una oportunitat per a compartir els seus treballs. 

L’Altaveu Cultural tindrà lloc de forma trimestral, serà obert al barri i totalment gratuït per gaudir dels artistes emergents. De moment s’han proposat quatre trobades al trimestre, que es realitzaran els dissabtes de 19 a 21 h al mateix Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. La primera trobada tindrà lloc el dissabte 8 de febrer, i s’ha establert el dia 1 de febrer com a data límit per a la presentació de sol·licituds per participar-hi.

Així doncs, qualsevol persona que vulgui mostrar-se en un escenari o que tingui un projecte cultural per donar a conèixer pot participar-hi enviant un correu electrònic a vadoveo@hotmail.com o posant-s’hi en contacte a través de les xarxes socials de L’Ateneu Cultural: @altaveucultural (per Twitter o Instagram). En cas que la proposta presentada sigui seleccionada, i les necessitats tècniques assumibles, es donarà l’oportunitat a l’artista a participar d’aquest espai creat per ajudar a visibilitzar els seus projectes.
 

Fulletó
Cartell
Tornar