Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la gala de lliurament dels Premis Enderrock - XXII Premis de la Música Catalana el 5 de març

L’Auditori de Girona serà, per quart any consecutiu, l’escenari d’entrega dels guardons 

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; la vicepresidenta quarta de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, i el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, han presentat aquest matí la gala de lliurament de la vint-i-dosena edició dels Premis Enderrock - Premis de la Música Catalana. L’Auditori de Girona serà, per quart any consecutiu, l’escenari de l’acte d’entrega dels guardons, que es farà el 5 de març a partir de les 21.30 h.

“Des de l’Ajuntament de Girona tenim molt clara l’aposta per la cultura com un dels elements clau de la nostra societat, per això l'equip de govern del consistori renovarà el conveni de col·laboració amb el Grup Enderrock per dur aquesta gala a la ciutat durant tres anys més”, ha destacat el regidor Carles Ribas, alhora que ha remarcat també “la feina de difusió cultural que aconsegueix l’esdeveniment i que cada any ens permet avaluar la salut de la cultura musical al país, tant en naixements com en retrobaments de grups de música”.

Per la seva banda, la vicepresidenta quarta de la Diputació de Girona, M. Àngels Planas, ha comentat que “és un honor per tots els gironins i gironines que la nostra ciutat aculli, per vuitè any consecutiu, l’acte de lliurament d’aquests premis de la música catalana”, els quals reconeixen la producció musical del país. A més, ha afegit que des de la Diputació de Girona es col·labora amb “els esdeveniments culturals que, com aquest, dinamitzen el nostre territori a la vegada que el promocionen com a aparador nacional i internacional dels diferents estils musicals en català”.

Durant la presentació d’aquest matí, s’han donat a conèixer diversos detalls de la gala, que comptarà amb el tàndem humorístic Xuriguera i Faixedas com a presentadors i amb el guió de Jordi Caballé. També s’han revelat alguns dels grups que hi actuaran, com ara Blaumut, la Balkan Paradise Orchestra, Gertrudis, Koers, Pau Alabajos, Pawn Gang, Salvatge Cor, Smoking Souls o Sopa de Cabra. 

En relació amb les votacions populars dels premis, avui s’ha obert la segona ronda de votacions, que es tancarà el 9 de febrer. D’aquí en sortiran tres finalistes per categoria, que es podran votar del 13 al 23 de febrer. Els guanyadors es donaran a conèixer a la gala del 5 de març. A dia d’avui, amb la primera ronda de votació tancada, Oques Grasses ha estat el grup més votat pel públic i pels lectors de la revista Enderrock, amb 6 nominacions; seguit per les 5 nominacions per a Manel; per les 4 de Buhos, Ginestà, Miki Nuñez i Rosalia; les 3 de 31 FAM, Alfred García, Cesk Freixas, Clàudia Cabero, David Busquets, El Pony Pisador, Gertrudis, Lildami, Mireia Vives & Borja Penalba, Porto Bello i Smoking Souls; i per les 2 d’Aires del Montseny, Clara Peya, Criatures, Doctor Prats, Els Berros de la Cort, Joan Rovira, La Folie, Lágrimas de Sangre, Maria Jacobs, Meritxell i Judit Neddermann i Miquel Gil.

Dossier de premsa
Premis Enderrock
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.