Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Primera festa de cloenda de la Campanya DENIP 2020

Aquesta festa està dedicada a l'alumnat d'educació infantil i primer cicle de primària, de les escoles de Girona que han participat, un any més, a les activitats i tallers d'aquesta Campanya

El proper dijous 30 de gener, tindrà lloc la primera festa de cloenda de la campanya del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau 2020: Fem les Paus!
Aquesta festa està dedicada a l'alumnat d'educació infantil i primer cicle de primària, de les escoles de Girona que han participat, un any més, a les activitats i tallers d'aquesta Campanya.
Abans de venir a la festa final, els i les alumnes han estat treballant el lema “Fem les Paus!” i han decorat les portes d’accés a les seves aules, tant per la part interior com per la part exterior, amb motius que hauran treballat prèviament als tallers dinamitzats per l’alumnat de cicles formatius, sobre la pràctica de la pau. Amb aquesta activitat es busca que cada vegada que entrin a l’aula o surtin al pati, recordin que es dirigeixen a un espai on hi ha de ser present la solidaritat, el respecte mutu, la tolerància, la comprensió i l’amor, entre d’altres.
La festa de cloenda per celebrar el dia escolar de la noviolència i la pau començarà a les 11 hores del matí al Parc del Migdia. En primer lloc l'Alcaldessa de Girona donarà la benvinguda a tota la mainada assistent i a continuació es procedirà a llegir el manifest.
Alguns/es alumnes pujaran a llegir les frases que hauran preparat prèviament a les seves escoles en relació el tema d'enguany: Fem les Paus!
Cap a les 11.30 h començarà l'espectacle consistent en un conte teatralitzat a càrrec de Trama Coop.
Finalment la festa acabarà amb el comiat, tot cantant i ballant "El món seria més feliç" de tots els i les participants.
Tota la família ens hi pot acompanyar, ja que la Jornada serà oberta al públic.
Us hi esperem!

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.