Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Actualització de la fase d’emergència del Pla de protecció civil municipal

S’ha hagut de tornar a tallar la C-255 (km. 0,800), a l’alçada del pont de l’Aigua i en els dos sentits de circulació, a causa del sobreeiximent del riu Ter

Girona manté la fase d’emergència del Pla de protecció civil municipal després de la reunió del Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Girona d’aquest matí. Malgrat que a la nit i a la matinada no hi ha hagut incidències destacables, està previst que els cabals dels rius Ter i Onyar creixi en les properes hores i per això des del consistori es fa una crida a la ciutadania perquè mantingui la precaució al llarg del matí.

Aquest augment del cabal del Ter ha provocat un sobreeiximent del riu just passat el pont de l’Aigua que, igual que ahir, ha comportat que s’hagi hagut de tallar la carretera C-255 (km.0,800) en els dos sentits de la circulació. La Policia Municipal està desviant el trànsit provinent del centre de la ciutat cap al pont de l’Aigua.

La nit passada des de la Policia Municipal es va avisar amb megafonia els veïns i veïnes de les zones afectades pel possible risc d’inundació per desbordament del riu Ter als barris de Pedret, Pont Major i Sant Ponç, a més de posar-se en contacte de forma personal amb els habitatges afectats durant tot el dia.

Des de l’Ajuntament de Girona es va habilitar també el Pavelló Municipal de Palau per si hagués calgut reallotjar amb urgència els veïns del municipi. L’equipament ha estat obert tota la nit custodiat per voluntaris i voluntàries de Protecció Civil que estaven preparats per fer l’acollida a la ciutadania en cas de necessitat. Només ha calgut reallotjar tres persones grans que s’han ubicat a la Residència de Gent Gran Puig d’en Roca, on han passat la nit i s’estaran fins que s’acabi la fase d’emergència del Pla de protecció civil.

Durant el matí d’avui, si hi hagués qualsevol necessitat urgent, s’habilitaria el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal per acollir la població afectada.

Un cop més, us recordem que totes les informacions i actualitzacions oficials es donaran a conèixer a través dels canals oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials i al web municipal.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.