Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Es manté la fase d'emergència del Pla de protecció civil de la ciutat pel risc de desbordament del riu Onyar a la ciutat de Girona

Arran de les previsions de les properes hores, des de l'Ajuntament de Girona s'ha decidit tancar els equipaments municipals avui a partir de les 20 h.

Després de la reunió d’aquest migdia del Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Girona, s’ha decidit mantenir la fase d’emergència del Pla de protecció civil de la ciutat pel risc de desbordament del riu Onyar a la ciutat. Arran de les previsions de pluges previstes a partir d’aquest vespre, des del Comitè d’Emergències s’ha decidit tancar els equipaments municipals, i anul·lar les activitats que hi estiguessin previstes, avui a partir de les 20 h com a mesura preventiva. Aquesta directriu es traslladarà també als centres educatius que fan formació nocturna.

L’escola bressol El Tren, que avui no ha pogut fer classe, tampoc podrà reprendre l’activitat lectiva demà a causa de les incidències provocades per l’aiguat. A més, el Centre d’Educació Especial Font de l’Abella tampoc farà classe aquesta tarda ni tampoc l’Escola de Música Moderna del Gironès.

De cara a la jornada lectiva de demà, a hores d’ara es preveu normalitat als centres educatius de la ciutat, però ja s’ha avisat als responsables de cada centre que, com a molt tard a les 7 h, se’ls anunciarà qualsevol canvi que hi pogués haver i decisió que s’hagués pres en funció de l’evolució del temporal.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.