Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Editor de continguts

L'Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria d'ajuts a associacions per a la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic de Girona

El període de sol·licitud de les subvencions estarà obert des del dia 15 de gener i fins a l'11 de febrer.

L’Ajuntament de Girona obra la convocatòria d’ajuts a associacions per la promoció de les tecnologies digitals i la visibilització del sector tecnològic de Girona. El termini de presentacions finalitza el dia 11 de febrer de 2020, últim dia en que podran fer les sol·licituds a través de la seu electrònica.

L’objecte de la convocatòria és finançar les iniciatives que s’han dut a terme al llarg de l’any 2019 impulsades per associacions de la ciutat representatives del sector de les tecnologies digitals i que tinguin com a objectiu la promoció de les tecnologies digitals i la visibilitat d’aquest sector com a element de competitivitat i innovació al territori.

La convocatòria preveu criteris de foment de l’accessibilitat, la igualtat de gènere i la presència de la llengua catalana a les tecnologies, entre altres aspectes a valorar de les propostes presentades per les candidatures.

Enguany l’import total de la subvenció és de 18.000 euros i les entitats poden optar a una subvenció màxima de 7.000 euros. 

Bases i convocatòria
Tornar