Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Carles Lozano i Douae Ouboukir s'imposen al Cros Ciutat de Girona

La 22a edició de la prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, ha reunit més de 800 participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i infantils.

Font: Consell Esportiu del Gironès

El Parc de les Ribes del Ter ha acollit una competició de gran nivell atlètic amb més de 800 participants arribats de diversos punts de Catalunya. La prova també era puntuable pel Gran Premi Català de Cros en categories de formació.

Carles Lozano i Douae Ouboukir han inscrit el seu nom a la llista de vencedors del Cros Ciutat de Girona en categoria sènior masculina i femenina. La 22a edició de la prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalana d'Atletisme, ha reunit més de 800 participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i infantils. El Parc de les Ribes del Ter ha estat un cop més l'escenari d'una prova amb tres recorreguts (gran, mitjà i petit), marcada per les baixes temperatures, especialment en les primeres curses.

La jornada ha arrencat amb les curses puntuables pel Gran Premi Català de Cros en categoria Sub16, 18 i 20, el que ha convocat corredors arribats des de diversos punts de Catalunya, inclosos Tarragona i Lleida. Tot plegat ha permès veure un gran nivell atlètic i molta igualtat, el que ha acabat decidint-se a l'esprint final.

En la categoria Sub23, el corredor del CA Lloret La Selva, Bouba Sabaly, ha revalidat la victòria de l'any passat amb una demostració de força després de dominar la cursa des de la sortida. En les primeres voltes ha mantingut un intens duel amb Miquel Corbera (CE Montornés), fins que en la darrera volta Sabaly ha agafat un avantatge definitiu. El podi l'ha completat Marc Trasserra (CE Penedés). Pel que fa a la categoria femenina el triomf ha estat per Montserrat Moya (CA Vic) seguida de Carla Ràfols (AA Catalunya) i Laia Aguilar (CA Vic).

En la disciplina absoluta, Carles Lozano (CA Valls Andorra) i Douae Ouboukir (CA Sant Just) han hagut de suar fins als darrers metres per endur-se la victòria, i és que ambdós casos s'han imposat als seus rivals amb poc més de cinc segons d'avantatge. En categoria masculina el podi l'han completat l'atleta independent Carles Herreras i Carles Rodríguez (ISS Hospitalet). En dones, Irene Bonafonte (Ria Ferrol Arenal) i Marina Guerrero (CA Manresa) s'han repartit la segona i tercera posició.

Un cop més, el moment més especial ha estat el de les proves infantils, especialment en la categoria de "barrufets". La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà el pròxim diumenge 24 de desembre al Cros de Riudellots de la Selva, seguit del que se celebrarà a Salt l'1 de desembre.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.