Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona participa a la Fira d'Ocupació de Girona TreballemGi

El dimecres 13 de novembre de 2019 tindrà lloc la Fira d'ocupació TreballemGi a l'Auditori de Girona, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona.

El dimecres 13 de novembre de 2019 tindrà lloc la Fira d’ocupació TreballemGi a l’Auditori de Girona, organitzada per la Cambra de Comerç de Girona conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, els Serveis Territorials a Girona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal del Gironès.

Aquesta iniciativa s’adreça al col·lectiu de joves de 16 a 29 anys i vol contribuir a facilitar la recerca de feina i la inserció laboral a col·lectius amb més dificultats, a nivell comarcal. És un espai d’intermediació d’ofertes de treball on les empreses podran dur a terme entrevistes de selecció amb els candidats/es, segons el perfil sol·licitat prèviament.

Els objectius de TreballemGi són impulsar la inserció laboral, estimular les empreses i entitats locals amb la finalitat d’inserir i orientar els joves sobre com cercar i assolir feina, i informar les empreses dels ajuts a la contractació.

El Servei Municipal d’Ocupació hi serà amb un estand on informarà sobre les ofertes de feina, programes d’ocupació i formació i serveis a les empreses.

Es pot consultar tota la programació a la pàgina web www.treballemgi.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.