Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La 21a edició de la cursa de ciclisme de muntanya La Tramun torna aquest diumenge

L’esdeveniment, que reunirà més de 600 persones esportistes, és una prova oficial de l‘UCI MTB Marathon Series i està integrada a la Copa Catalana de Marató.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; el director de La Tramun, Francesc Ferragutcasas, i el responsable del circuit, Fidel Freixes, han presentat aquest migdia la 21a edició de la cursa de ciclisme de muntanya La Tramun, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 13 d’octubre.La prova ciclista formarà part de les UCI Marathon Series, està integrada a la Copa Catalana de Marató i aplegarà més de 600 esportistes.

“La Tramun és una de les millors curses del món, no només pel territori sinó també per l'organització, amb feina ben feta i una coordinació pública i privada excel·lent”, ha assenyalat la regidora Eva Palau.

Una de les característiques que denota la transcendència de la cursa és la participació d’especialistes de ciclisme de tot el món. Concretament, enguany correran més de 30 noies competidores amb títols al seu palmarès i ciclistes destacats com com el campió de bike marathon Sebastien Carabin o el campió d’Europa 2018 i bronze en el Campionat del Món de bike marathon Alexey Medvedev.

El recorregut de La Tramun començarà a Sant Esteve d’en Bas i arribarà a Girona –concretament al Pavelló Municipal Girona-Fontajau- després de 72 quilòmetres, 2.200 metres de desnivell positiu i 2.500 metres de desnivell negatiu.

Les inscripcions per participar a la prova tancaran aquesta nit, a les 23.59 h. Us podeu inscriure o consultar més informació sobre la curs al web https://latramun.cat/

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.