Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Pas endavant per la instal·lació de noves càmeres de videovigilància a Girona

L’Ajuntament aprova el programa per a la gestió i implantació d’aquest sistema de seguretat.

L’Ajuntament de Girona ha aprovat aquest matí per Junta de Govern Local el programa per a la gestió i la implantació d’un sistema de videovigilància a la ciutat. Es tracta del document base a partir del qual treballarà en el seu desenvolupament. En el marc de l’acord, es destinarà una persona experta en la temàtica que serà l’encarregada de revisar, reformular i completar aquest document existent durant els propers mesos.

El programa per a la gestió i la implantació del sistema de videovigilància a Girona estableix, entre altres aspectes, dues fases per al desplegament de noves càmeres de videovigilància a la ciutat i inclou tant càmeres lectores de matrícules –que s’ubiquen als accessos del municipi i a les entrades dels barris més perifèrics- com càmeres de vigilància de la circulació.

Per un costat, en el període 2019-2020, s’han marcat com a prioritats la col•locació de cinc càmeres als barris de Montilivi, Montjuïc i Puigvistós (concretament, als carrers de la Riera de Can Camaret, al carrer de Montjuïc, al carrer del Puigsacalm, al carrer del Camí Vell de Fornells i al carrer del Pic de Peguera). Posteriorment es procedirà a la instal·lació de la resta de càmeres previstes, i que quedaran definides en el document definitiu, entre les que hi haurà les corresponents a pressupostos participats. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assenyalat que aquest programa “serà un pas important en la millora de la seguretat a la ciutat, servirà per modernitzar les instal·lacions existents i definir amb exactitud el lloc de les noves càmeres i tota l’obra associada que s’hi haurà de fer, comptant també amb criteris de noves tecnologies. La seguretat és una prioritat per aquest govern, i amb l’aprovació que hem fet avui a la Junta de Govern Local esperem donar una empenta a un projecte també molt esperat pels veïns i veïnes de la ciutat.”

El programa inclou també l’actualització de les càmeres interiors de la comissaria de la Policia Municipal i l’actualització i reparació de les càmeres de seguretat i circulació ja instal·lades.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.