Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La quarta edició del Girocòmic tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre a la ciutat

La novetat principal d’enguany serà la creació del nou espai Girocòmic Kids.

La quarta edició del Girocòmic, la fira del còmic, el manga i l’entreteniment de Girona, tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre a la zona de l’envelat del parc de la Devesa. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Dinamització del Territori i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i el coordinador de l’esdeveniment, Aleix Freire, han presentat aquest matí la programació de l’edició enguany.

Una de les novetats principals de la quarta edició del salo serà la creació d’un nou espai, el Girocòmic Kids, que inclourà una programació específica adreçada als més petits i a les petites. A més, passaran per aquesta edició del Girocòmic autors i autores destacats del gènere, com Daniel Torres, Lola Vendetta, Iban Coello o Fermón Solís. 

Algunes de les activitats rellevants d’aquesta quarta edició són la taula rodona sobre feminisme il·lustrat, a càrrec de Lyona, Lola Vendetta i Maria Hesse, o la conferència sobre conflictes històrics, que comptarà amb John Carlin i Oriol Malet. Aquest any el Premi Girocòmic 2019 s’entregarà a Miguelanxo Prado, un il·lustrador gallec amb una àmplia trajectòria i prestigi internacional, i, per primer cop, es lliurarà el nou Premi Santi Navarro, un guardó destinat a reconèixer la tasca dels autors novells i que aquest 2019 guanyarà la il·lustradora Andrea Torrejón. 

“La importància del Girocòmic està en la transversalitat de les edats a les quals es dirigeix i en el fet que ha sabut jugar amb diferents elements per atraure molt de públic. Des de l’Ajuntament volem apostar per introduir el món del còmic en diferents àmbits de la cultura de la nostra ciutat”, ha ressaltat el regidor Carles Ribas.

Podeu consultar tota la programació al web www.girocomic.cat 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.