Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà la tercera edició de l’espectacle del Catalunya Stars aquest dissabte

Hi participaran els millors patinadors i patinadores catalans de les diferents modalitats.

El Pavelló Municipal de Girona-Fontajau acollirà aquest dissabte, dia 28 de setembre, la tercera edició del Catalunya Stars, la competició de patinatge artístic organitzada per la Federació Catalana de Patinatge amb el suport, entre d’altres, de l’Ajuntament de Girona. Hi participaran tres equips formats pels millors patinadors i per les millors patinadores catalanes de totes les modalitats que s’enfrontaran entre si per obtenir la victòria del campionat.

Capitanejats respectivament per Llorenç Álvarez, cinquè del món i bronze europeu en quartets; Pere Marsinyach, campió d’Europa i subcampió del món de lliure i company del primer en quartets; i Carla Escrich, campiona d’Europa i bronze individual als World Roller Games; els equips Groc, Vermell i Blau estaran farcits de patinadors i patinadores que han pujat al podi en tot tipus de competicions internacionals.

“Aquest esdeveniment, en què participaran alguns dels millors i les millors esportistes d’aquest esport, reforça la ciutat de Girona i les comarques gironines com un lloc de referència del patinatge a nivell internacional”, ha subratllat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau.

L’equip 1 (Groc) el formaran el grup de xou gran del CPA Girona, campió d’Europa i del món als passats World Roller Games de Barcelona; el grup de xou petit del PA Maçanet, subcampió del món el 2017; el grup de xou júnior del CP Celrà; el quartet de l’ASPA Lliçà de Vall; el doble campió del món júnior Pau Garcia; la parella Elisenda Prat-Artur Balaguer, quarta del món; Núria Gas, Llorenç Álvarez, bronze europeu en quartets; David Canyet, Aleix Bou, subcampió d’Europa cadet individual, i Bruno Marco.

L’equip 2 (Vermell) estarà format pel grup de xou gran del CPA Olot, dotze vegades medalla d’or mundial i vigent subcampió del món i quart d’Europa; el grup de xou petit del CPA Tona; el grup de xou júnior del Reus Deportiu, actual campió d’Europa; el quartet del CP Bescanó; la parella cadet Mireia Martínez-Aleix Bou, medalla de bronze a l’Europeu; el campió d’Europa i subcampió del món individual Pere Marsinyach, Sílvia Rodríguez, Paula Martínez, Lídia Pujol, la subcampiona d’Europa juvenil Clàudia Aguado i el també juvenil Biel Jané, substitut del júnior Alex Medina, medalla de bronze a l’Europeu, que serà baixa per lesió.

I l’equip 3 (Blau) el formaran el grup de xou gran del PA Masnou; el grup de xou petit del CPA L’Aldea, campió del món als World Roller Games i medalla de bronze a l’Europeu; el grup de xou júnior del PA Tordera; el quartet del Foment Cardoní, medalla de bronze a l’Europeu; els campions d’Europa i medallistes de bronze als World Roller Games Carla Escrich i Sergio Canales; el júnior Ivan Pérez, també medallista de bronze als World Roller Games; Meritxell Bachero, la medalla de bronze europea cadet Sira Bella, Pol Torres i la patinadora en línia Àngela Martín-Mora.

Cada un dels tres equips farà un total d’onze actuacions que seran valorades per quatre jutges internacionals, així com el públic i els telespectadors a través d’una votació popular al compte oficial d’Instagram del Catalunya Stars, que es mesurarà en funció dels ‘likes’ obtinguts.

Els components de l’equip guanyador es repartiran un premi de 9.125 euros, els del segon classificat n’obtindran 8.030 i els del tercer, 6.935. A la primera edició, celebrada el 2017, va guanyar l’equip Groc capitanejat per la ja retirada Mònica Gimeno, i l’any passat es va imposar el Vermell liderat per Pere Marsinyach.

Com és habitual, diversos personatges famosos han apadrinat als tres equips participants i han fet circular un videos de suport per les xarxes socials. L’actor i presentador de televisió Quim Masferrer ha donat suport a l’equip Groc;:el cuiner i també presentador Jordi Cruz, l’actor Pep Plaza i el jugador del Girona FC Aday Benitez a l’equip Blau, i les estrelles del motor Nani Roma, Laia Sanz, Pol Espargaró, Alex Rins i el periodista Ernest Riberas a l’equip Vermell.

Tota la informació de la competició la podeu trobar a la pàgina web de la Federació Catalana de Patinatge (www.fcpatinatge.com), així com als comptes oficials d’Instagram, Twitter i Facebook del Catalunya Stars. Les entrades, a un preu de 12 euros, es poden comprar per Internet a fecapa.koobin.com.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.