Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Festival de Cinema de Girona projectarà 241 pel·lícules de més de 50 països diferents

L'esdeveniment tindrà lloc del 24 al 28 de setembre en set espais de la ciutat. L'acte d'inauguració comptarà amb el DJ i productor Carlos Bayona i amb la cantant i saxofonista Andrea Motis com a estrelles convidades.

El 31è Festival de Cinema de Girona convertirà la ciutat en epicentre artístic i de talent, amb la projecció d’un total de 241 pel·lícules provinents d’una cinquantena de països i una suma de més de 400 projeccions. El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el director del festival, Lluís Valentí, i el director del documental Andrea Motis, la trompeta silenciosa, Ramon Tort, han presentat avui l’esdeveniment, que tindrà lloc a la ciutat a partir de demà i fins al dissabte 28 de setembre. 

La saxofonista i cantant de jazz catalana Andrea Motis inaugurarà el Festival demà, dimarts, a les 20 h als Cinemes Albèniz amb la projecció d’Andrea Motis, La trompeta silenciosa. Una altra de les grans estrelles presents a l’acte inaugural serà el DJ i productor Carlos Bayona, a més del músic Joan Chamorro i del director i productor Oriol Marcos.  

El festival, que enguany se centrarà en la difusió de talent emergent i de treballs inèdits, s’estructurarà en nou seccions (Llargmetratges, Documentals, Curtmetratges, Festival dels Infants, Music Films, Web Sèries, Experimental Art, Handicapped i FICGLB -Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic-, a més del British Council, el The Israel Film Council, i un apartat de Miguel Becerra) i les projeccions es podran veure a diversos espais, com els Cinemes Albèniz, la Fundació Valvi, Moby Disk, la Casa de Cultura, l’EspaiCaixa i l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona. 

A més, el CaixaFòrum i l’Auditori Josep Irla acolliran activitats paral·leles; es faran visites guiades al Museu del Cinema i també hi haurà espais de networking a la plaça de la Independència per donar un valor afegit més a l’intercanvi de talent. 

“La catifa vermella del Festival de Cinema de Girona s’ha posat a disposició de la ciutadania perquè gaudeixi d’aquest esdeveniment cultural que potencia l’audiovisual i el talent, dos elements amb un gran valor pel territori”, ha destacat el regidor Carles Ribas. 

Les entrades es poden comprar a partir de demà a la tarda al punt d’informació del Festival, situat a la plaça de la Independència de Girona. 

Per a més informació podeu consultar el web: www.gironafilmfestival.com

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.