Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La setmana vinent comença la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris del 2019

La consulta ciutadana d’aquest any es farà del 18 de novembre al 2 de desembre.

Dijous de la setmana vinent, dia 12 de setembre, començarà la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris del 2019. D’aquestes reunions, que s’allargaran fins al dia 1 d’octubre, en sortiran les propostes que se sotmetran a consulta ciutadana telemàtica del 18 de novembre al 2 de desembre.
En la primera fase del procés d’aquest any, que va tenir lloc el mes de març, els veïns i veïnes de la ciutat van presentat un total de 305 propostes per portar a terme als seus barris.  Aquest és l’any que s’han rebut més propostes ciutadanes en aquesta primera fase, un 41% més que el 2018, quan se’n van rebre 216. 

Després de la valoració de la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte feta pels serveis tècnics municipals, ara és el moment de traslladar els resultats obtinguts als veïns i les veïnes en les assemblees de retorn. Les propostes que es decideixin en aquestes assemblees se sotmetran a consulta ciutadana el mes de novembre.

La setmana vinent es reuniran les assemblees dels barris de Pedret, Sant Ponç, la Vall de Sant Daniel, la Pujada de la Torrassa i Montjuïc. Del 16 al 20 de setembre tindran lloc les assemblees de Torre de Taialà, Germans Sàbat, Mas Catofa, Montilivi, Palau-sacosta, Santa Eugènia, Can Gibert del Pla, Pont Major, Campdorà, Torre Gironella i Vila-roja. La setmana del 23 al 29 de setembre es faran les reunions de Figuerola-Bonastruc, Devesa-Güell, Sant Pau, Eixample, Grup Sant Daniel, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Domeny, Fontajau, Pedreres-Fora Muralla i Carme-Vista Alegre. La segona fase finalitzarà amb les assemblees de Sant Narcís, el 30 de setembre, i del Mercadal i el Barri Vell, l’1 d’octubre.

Podeu consultar el calendari de les reunions de les assemblees i més informació sobre els pressupostos participats al web www.girona.cat/consultabarris  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.