Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix prop de 400 recursos educatius per al curs 2019-2020

La presentació de la programació d’activitats es farà demà, dijous 5 de setembre, a les 18 h, al Centre Cultural La Mercè

L’Ajuntament de Girona oferirà 399 activitats dins del programa de recursos educatius per al curs 2019-2020. La proposta es gestiona des de la Taula de Coordinació dels Recursos Educatius de Girona, que està formada per representants de diferents serveis municipals del consistori i per una vuitantena d’entitats i institucions.

La regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament, Eva Palau, participarà demà a la presentació del programa, que es farà a les 18 h al Centre Cultural La Mercè. “La presentació dels recursos educatius és una iniciativa molt esperada cada setembre per part de la comunitat educativa, ja que permet complementar la tasca educativa del professorat. A més, el programa de recursos educatius és una concreció de Girona com a ciutat educadora, ja que posa en valor els atributs que ens defineixen com a tal”, ha subratllat la regidora.

L’acte de presentació s’inaugurarà amb la xerrada “Hiperconnectats? Oportunitats i reptes de l’educació digital”, que anirà a càrrec del mestre i antropòleg Jordi Jubany i que tractarà sobre les bones pràctiques a l’aula per aprofitar els recursos digitals. Durant la jornada, algunes entitats i serveis municipals exposaran una mostra de les seves activitats educatius al claustre de La Mercè.

Aquest curs s’incorporen al programa 43 proposta noves, entre les quals una activitat del club Bàsquet Girona amb jugadors del primer equip que combinarà l’aprenentatge d’anglès i bàsquet; una xerrada sobre autoprotecció per a infants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona; un taller de llum i foscor per treballar emocions de l’entitat APSAS, i un taller per promoure l’escriptura d’Eramzeta, entitat vinculada a l’ERAM. Aquestes quatre associacions se sumaran aquest any per primer cop a la Taula de Coordinació de Recursos Educatius de Girona.

A banda d’aquestes novetats, es poden trobar recursos educatius relacionats amb el coneixement de la ciutat, les arts plàstiques, el cinema, l’art i la història, la ciència i la tecnologia, el teatre, la innovació i la creativitat, o l’educació digital, entre molts altres

El curs passat van participar a les activitats dels recursos educatius un total de 24.500 persones usuàries i en van gaudir el 100% dels centres escolars públics i concertats de la ciutat de Girona. A més, es va rebre alumnat d’altres municipis de les comarques gironines, de Catalunya i la Catalunya Nord, de l’Estat espanyol i de diversos llocs d’Europa. El professorat va valorar el programa de recursos educatius del curs 2018-2019 amb una nota de 8,59.

Podeu consultar més informació al web: http://www2.girona.cat/ca/caseta_recursoseducatius

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.