Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona formalitzen la subvenció per al projecte d'indústries culturals i creatives de la ciutat

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de la Diputació, Pere Vila, han signat aquest migdia el conveni de participació.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, han formalitzat aquest migdia el conveni de participació entre les dues entitats per a la recepció de la subvenció del projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) relatiu al projecte d’indústries culturals i creatives a la ciutat. A l’acte hi ha assistit també la diputada de Programes Europeus de la Diputació de Girona, i regidor d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament, M. Àngels Planas, i el rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi.

La Diputació de Girona actua com a entitat representant en el conveni, mentre que l’Ajuntament ho fa com a entitat beneficiària. A més, han signat també l’acord les altres quatre entitats que formen part del projecte però que són entitats no beneficiàries: la Cambra de Comerç de Girona, l’Associació Gironina de Teatre, la Casa de la Música del Gironès i l’ERAM. El conveni signat regula els drets i obligacions de les entitats participants en referència a l’execució efectiva de les operacions del PECT.

La signatura del conveni entre Ajuntament i Diputació s’ha emmarcat en un acte global de recepció de les cinc subvencions del PECT que s’han atorgat per a projectes de la demarcació de Girona. “Vull destacar, i alhora agrair, el treball que hi ha darrere de tots els projectes, perquè és un treball que s’ha fet amb complicitat i rigor des de la Diputació de Girona, des del món local i des de la Universitat”, ha assenyalat l’alcaldessa Marta Madrenas.

El projecte d’indústries cultural i creatives a Girona té un import de 3.700.000 euros, dels quals la meitat es financen amb fons FEDER, una quarta part amb una subvenció de la Diputació de Girona i la quarta part restant amb fons propis de l’Ajuntament.

NOTA: Imatge de la signatura. D’esquerra a dreta: l’alcaldessa Marta Madrenas; el president de la Diputació, Pere Vila; la diputada M. Àngels Planas, i el rector Joaquim Salvi. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.