Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la sisena temporada del cicle sociocultural “Mmm’agrada molt la música Girona”

La proposta comptarà amb 7 concerts, programats des del novembre del 2023 fins al maig del 2024. Enguany, cal destacar la participació d’escoles de música del territori i l’ampliació de la iniciativa amb una exposició fotogràfica

El dissabte 11 de novembre s’inaugurarà la 6a temporada del cicle sociocultural “Mmm’agrada molt la música Girona”, organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter, i dinamitzat per MIFAS. La programació d’enguany comptarà amb 7 concerts, programats els dissabtes a les 18.30 h a l’Auditori del Centre Cívic Ter, des de l’11 de novembre de 2023 fins a l’11 de maig de 2024.  

Com a novetats d’aquesta edició, cal destacar la participació d’escoles de música del territori, entre elles Clau de Faula i l’Escola de Música de Sant Gregori, i l’ampliació del cicle amb una exposició fotogràfica creada especialment pel fotògraf Francesc Ramírez, que s’inspirarà en la idea de l’entorn (físic, social, simbòlic) com a creador de la discapacitat. Així, els valors de territori, creació, professionalització, diversitat, inclusió i participació seran els protagonistes de la iniciativa sociocultural. 

A més, la temporada passada el cicle va iniciar les produccions pròpies amb un projecte a llarg termini compartit entre el grup de música inclusiva Companyia la Diversa i la companyia de dansa inclusiva La Mujer del Carnicero, que aquest any actuaran el dissabte 13 d’abril.
  
“Mmm’agrada molt la música Girona” és un projecte de dinamització social i cultural, d’inclusió de la diversitat i, a més, de lluita pel dret a la vida independent i comunitària de totes les persones que pateixen les barreres a la participació, tinguin una discapacitat diagnosticada o no. Es tracta d’un cicle estable de concerts inclusius i altres arts amb propostes creades al territori i d’una programació sociocultural que treballa per l’accés universal, el gaudi, la participació efectiva i la interrelació positiva de tota la ciutadania amb espectacles de proximitat, espais de micro obert i difusió d’iniciatives de l’àmbit social. 

Durant les 5 edicions anteriors, per l’escenari del “Mmm’agrada” hi han passat artistes vinculats al territori gironí com Tona Gafarot, Salva Gallego, Fina, Ojos Pardos, Glòria Vila, Abril Gabriele i Al Aire, entre d’altres, que han ofert concerts participatius amb un públic sempre divers i entregat. Aquesta participació arriba al màxim exponent amb les propostes de micro obert, on han actuat artistes amateurs i professionals que sovint acaben fent un concert propi al cicle.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.