Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcalde de Girona entra una petició a la Fiscalia per solucionar de manera definitiva al cas d’una persona violenta i reincident a l’Eixample 

La Policia Municipal l’ha detingut en diverses ocasions per posar en perill la integritat física dels veïns i veïnes.

Font: CRDI - Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona es personarà com a acusació popular en el cas d’un home amb actituds violentes que, de manera reincident, ha atacat a veïns i veïnes de l’Eixample i que ha ocasionat destrosses a vehicles o al mobiliari públic. De la mateixa manera, l'alcalde, Lluc Salellas i Vilar, ha entrat un ofici a la Fiscalia perquè n'estudiï el cas.

En les darreres setmanes, la Policia Municipal de Girona ha detingut en dues ocasions aquesta persona, però ha estat posada en llibertat posteriorment. El Grup d'Investigació i Seguretat de la Policia ha emès un informe que també s'ha fet arribar a la Fiscalia.
 
Ara, l’alcalde de la ciutat, Lluc Salellas i Vilar, ha entrat una petició a la Fiscalia per tal que les institucions judicials actuïn sobre aquest cas particular de manera definitiva. Salellas ha remarcat que “garantir la seguretat de les veïnes i veïns és una prioritat del govern de Girona” i que per això actua de manera proactiva en el cas d’aquesta persona reincident.
 
A partir d’ara, és la Fiscalia qui haurà d’avaluar quin camí segueix el tràmit i quin tipus d’actuació judicial s’ha d’aplicar.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.