Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona lliura els premis del concurs dels Jocs Florals de secundària 

Un total de 21 alumnes de secundària de la ciutat, provinents de 10 centres, han rebut els guardons al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Imatge de totes les persones guardonades i una de l’actuació musical

L’Ajuntament de Girona ha lliurat avui al matí els premis de la 43a edició del concurs dels Jocs Florals de secundària, organitzats pel consistori al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. Un total de 21 alumnes de la ciutat, provinents de 10 centres educatius diferents, han rebut els guardons. Enguany, hi han participat 126 composicions d’alumnes provinents de gairebé tots els instituts de Girona. 

Pel que fa a les persones guanyadores, en el primer cicle d’ESO la Flor Natural ha estat per a M. Pou, de l’Institut Vicens Vives; l’Englantina per a J. Fernández, de l’Institut Ermessenda, i la Viola per a N. Domènech, de l’Escola Les Alzines. En prosa hi ha hagut un empat en el tercer premi i ha estat atorgat a N. Ayats, de l’Escola Vedruna, i a C. Doltra, de l’Institut Santiago Sobrequés. El segon premi ha estat per a O. Torrellas, de l’Institut Ermessenda, i el primer per a A. Sánchez, de l’Institut Ermessenda.  

En el segon cicle d’ESO, la Flor Natural ha estat per a C. Gordillo, de l’Escola Maristes; l’Englantina per a B. Martí, de l’Escola La Salle, i la Viola per a M. Ramió, de l’Escola Bell-lloc del Pla. En prosa, l’accèssit ha estat per a T. Plana, de l’Escola Maristes; el tercer premi per a O. Fontàs, de l’Escola Maristes; el segon premi per a R. Diez, de l’Institut Ermessenda, i el primer premi per a L. Bacardit, de l’Escola Vedruna.

Pel que fa als guanyadors i guanyadores dels estudis postobligatòris, en la categoria de la Flor Natural hi ha hagut un empat entre N. Massegur, de l’Escola Vedruna, i J. Ortiz, de l’Escola Montessori. L’Englantina ha estat per a M. Feliu de la Peña, de l’Escola Les Alzines, i la Viola per a T. Girbau, de l’Escola Bell-lloc del Pla. En prosa, el tercer premi ha estat per a R. Maeso, de l’Escola Vedruna; el segon premi per a M. Jaen, de l’Institut Santiago Sobrequés, i el primer premi per a G. Vidal, de l’Escola Montessori Palau.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Girona en funcions, Marta Madrenas; el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona en funcions, Àdam Bertran, i el jurat del concurs format per l’inspector d’educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Lluís Hernández; la catedràtica de Filologia Llatina de la Universitat de Girona, Maria Àngela Vilallonga; la representant dels centres de secundària, Mònica Forroy, i la directora de la Biblioteca Just M. Casero de Girona, Lídia Salvador. El grup de batxillerat artístic de l’Institut Santiago Sobrequés, dirigit per les professores Carina Nadal i Laia Amagat, ha amenitzat la jornada amb una actuació musical. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.