Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un miler d’alumnes d’educació primària participen en la 25a edició de “Tots junts a cantar”

Els concerts de la cantata tindran lloc a l’Auditori de Girona, demà i dimecres, dies 6 i 7 de juny, en quatre sessions diferents

Imatges de l’edició anterior del projecte “Tots Junts a Cantar”

Un miler d’alumnes d’educació primària de dinou escoles participen en la 25a edició de “Tots junts a cantar”, un projecte que brinda l’oportunitat de viure l’experiència de participar en una cantata conjunta. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Girona, a través de l’Organisme Autònom d’Educació Musical de Girona, i per l’Auditori de Girona, que va dirigida a alumnes de tercer, quart i cinquè d’escoles de Girona, Aiguaviva, Fornells de la Selva, Quart i Salt. Els concerts de la cantata tindran lloc a l’Auditori de Girona, aquest dimarts i dimecres, dies 6 i 7 de juny, en quatre sessions diferents. 

Enguany, s’interpreta la cantata La Pàmpols i les llegendes de Girona, composta per Albert Gumí a partir del personatge de La Pàmpols creat per Mariona Ginés. Aquesta actuació va ser un encàrrec especial que es va estrenar per celebrar els 25 anys de l’Escola Municipal de Música, que va tenir lloc el curs passat. Durant aquest curs la cantata s’ha treballat a les escoles participants de “Tots junts a cantar”, de manera que ara molts més infants han tingut l’ocasió de descobrir-la i cantar-la.

La direcció musical anirà a càrrec del mateix Albert Gumí i la direcció escènica a càrrec de Mariona Ginés. Els músics que acompanyaran els i les cantaires són professors i professores de l’Escola Municipal de Música de Girona.

La cantata es treballa durant el curs a les aules de música de les escoles, amb la coordinació de l’Escola Municipal de Música de Girona. Durant aquest procés, es fan diversos assajos parcials al Centre Cultural La Mercè amb el director musical, on coincideix l’alumnat dels diferents centres. Finalment, s’interpreta el gran concert davant les famílies a l’Auditori de Girona.

“Tots junts a cantar” és una activitat d’un gran valor educatiu, ja que dona valor a la música com a eina d'expressió i desenvolupament personal de l’alumnat, però també teixeix un vincle entre escoles de tot Girona, enriquint així la cohesió social dels nens i nenes de la ciutat.

Enguany, han participat en el projecte 19 centres educatius. Es tracta de les escoles de Girona del Bosc de la Pabordia, Santa Eugènia, Taialà, Domeny, Pericot, Verd, Vedruna, Migdia, Carme Auguet, Eiximenis, Josep Dalmau Carles, Cassià Costal, Montfalgars, Joan Bruguera i Doctor Masmitjà; de l’escola Vilademany, d’Aiguaviva; de l’escola Forn d’Anells, de Fornells de la Selva; de l’escola Santa Margarida, de Quart, i de l’escola Gegant del Rec, de Salt. 

Per a més informació podeu consultar la programació de “Tots Junts a Cantar”. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.