Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ha acompanyat 12 joves a trobar feina per aquest estiu

Aquesta és la primera vegada que des del Servei Municipal d’Ocupació s’organitza un taller d’orientació amb aquesta finalitat.

L’Ajuntament de Girona ha acompanyat 12 joves a trobar feina per aquest estiu a través de diferents sessions d’orientació. Es tracta del taller “Prepara’t per trobar feina aquest estiu”, dirigit a joves entre 16 i 25 anys que busquen la seva primera ocupació. El currículum de les persones participants passarà a formar part d’una borsa de candidatures que s’adreçarà a empreses col·laboradores del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) del consistori que necessiten cobrir llocs de treball per a la temporada d’estiu.

Aquest és el primer cop que des de l’SMO s’organitzava aquesta activitat i ha estat molt ben rebuda per part del públic jove, ja que un total de 62 persones dels municipis de Girona i Salt van presentar la sol·licitud per participar-hi.

En total, s’han dut a terme quatre sessions de dues hores de durada, del 29 de maig a l’1 de juny. Aquestes s’han centrat a facilitar la informació bàsica per a l’accés al mercat de treball (tipus de contractes, salari i drets i deures); a entrenar les habilitats més importants en el procés de recerca de feina (comunicació, gestió del temps i planificació) i a treballar les eines per a la recerca de feina (curriculum vitae, videocurrículum i entrevistes de feina). 

Durant les sessions s’ha utilitzat una metodologia activa que situa la persona participant com a protagonista del seu aprenentatge i que permet la definició d’un pla individual de treball, a partir del contrast entre la situació actual i la desitjada.

El taller ha anat a càrrec de la cooperativa Imagina’t, formada per professionals experts en orientació acadèmica i professional, que ofereix serveis de disseny, gestió i facilitació d’accions formatives enfocades a la millora de l’ocupabilitat, posant especial èmfasi en l’avaluació i millora de les competències transversals, des del compromís amb la igualtat i no discriminació i amb una perspectiva de gènere.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.