Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Teatre Municipal de Girona acull el nou musical pedagògic de creació pròpia de La Moderna

L’estrena de l’espectacle “Amor és amor i ·” tindrà lloc els propers divendres i dissabte a les 20 h.

El Teatre Municipal de Girona acull aquest divendres i dissabte, dies 2 i 3 de juny, el nou musical pedagògic de creació pròpia de La Moderna. L’escola de música i arts escèniques estrena Amor és amor, el sisè musical fruit d’un dels seus programes formatius amb més recorregut. L’espectacle arriba després d’On Blue (2016), A Bit of Broadway (2018), Dones. El Musical (2019), Wonderland (2021) i El despertar de la primavera (2022). Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Salt. La producció final s’ha treballat gràcies a una residència artística al Centre de Creació d’Arts Escèniques - El Canal de Salt.

Es tracta d’una producció escènica fruit del treball exhaustiu durant mesos de l’alumnat del programa Taller de Musicals de La Moderna, el qual proporciona una formació multidisciplinària de cant, teatre i dansa a alumnes d’entre 13 i 17 anys. Aquesta sisena edició seguirà la línia de les dues darreres produccions: serà accessible en llengua de signes catalana, ja que hi haurà interpretació simultània de l’obra a càrrec de l’empresa Multisignes i, a més, els i les protagonistes interpretaran en aquest llenguatge alguna de les cançons del musical.

L’espectacle està ambientat en un club de jazz, amb un crupier com a mestre de cerimònies, i tracta la temàtica de l’amor des de moltes perspectives, amb un to marcadament còmic però també reflexiu. L’edat recomanada per assistir a les funcions és a partir dels 12 anys.

Hi ha dues funcions previstes per demà, 2 de juny, i dissabte, 3 de juny, al Teatre Municipal de Girona (20 h). Enguany, com ja s’ha fet en les darreres ocasions, el musical tindrà la participació d’agents socials, educatius i culturals del territori, com la presència d’alumnes del Grau Superior de So per Audiovisuals i Espectacles de l’Escola Tècnica de l'Espectacle Casa de la Música (ETECAM), que hi realitzaran el seu projecte de directe.

És una producció de la cooperativa de treball Girona Artelier amb la direcció artística de Montserrat Cristau (La Moderna); la direcció escènica de Jordi Subirà; la direcció coreogràfica de Paloma Solanas (Nou Espiral), i la direcció musical de Joel Riu. En aquesta edició, la música en directe anirà a càrrec d’una banda formada per set professors de La Moderna. 

Comprar entrades i més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.