Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reforça la guia de la Formació Professional 

L’eina incorpora diferents recursos d’orientació per tal de conèixer com funciona el sistema FP i per descobrir les opcions formatives que hi ha al territori i les seves sortides laborals.

L’Ajuntament de Girona ha reforçat la guia de la Formació Professional (FP) que aglutina tota l’oferta de cursos formatius de les comarques gironines. Ara l’eina incorpora diferents recursos d’orientació per tal de conèixer com funciona el sistema FP, per decidir el curs i per descobrir les opcions formatives que hi ha al territori i les seves sortides laborals. A més a més, a través d’un mapa es poden localitzar els diferents centres que ofereixen cursos d’FP.
 
L’objectiu de la guia és oferir diferents eines i recursos que poden ajudar les persones interessades a orientar el seu futur professional centrant-se específicament en totes les opcions formatives que tenen a l’abast per aconseguir el seu objectiu. Va dirigit tant a l’alumnat i a les famílies, com al professorat que busca informació sobre el sistema integrat de formació professional i, concretament, sobre l’oferta a la ciutat de Girona. 
 
La guia, que s’elabora des del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, està dividida en tres apartats. En el primer, “Coneix com funciona el sistema d'FP a Catalunya”, les persones usuàries trobaran informació sobre el sistema, l’FP Dual i com acreditar les competències per aconseguir una certificació oficial. A l’apartat “Investiga què t'interessa i com hi pots arribar” hi ha diferents eines d’orientació per al professorat i l’alumnat, com un test per descobrir els interessos professionals, per crear l’itinerari segons els estudis i edat o per decidir l’objectiu professional. 
 
En el darrer apartat, “Descobreix les opcions formatives que tens a l'abast”, les persones usuàries poden localitzar els diferents centres de formació professional que hi ha en el territori i tota l’oferta formativa del sistema d'FP català. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.