Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre una oficina informativa sobre la gestió dels residus i els sistemes de reciclatge

El nou local, situat al carrer del Carme, farà atenció al públic de dilluns a dissabte en horari de matí i tarda

L’Ajuntament de Girona ha obert avui una oficina informativa sobre la gestió dels residus i els sistemes de reciclatge. Des d’aquest punt es donarà suport als veïns i veïnes en temes relacionats amb els models de recollida de residus i deixalleria de la ciutat. També serà un punt des d’on difondre bones pràctiques envers el reciclatge.
 
El nou espai, que rep el nom d’Oficina de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE), està situat al número 123 del carrer del Carme. Està obert de dilluns a dissabte, excepte festius, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.  

Aquest local d'atenció al públic compta amb personal amb formació i experiència en l'educació i la sensibilització ambiental. Està destinat a informar, ajudar i resoldre dubtes a la ciutadania sobre el reciclatge, i alhora se subministrà a les persones usuàries el material necessari per utilitzar els serveis de recollida i deixalleria, com per exemple els cubells i les targetes per obrir els contenidors intel·ligents.

Durant els pròxims mesos, coincidint amb l'inici de les campanyes d'informació i implementació dels nous models de recollida a la ciutat de Girona, es preveu la posada en marxa de fins a dues OSGRE més. Aquestes estaran situades als locals del número 7 del carrer d’Antoni Varés i Martinell, al barri de Fontajau, i al número 12 del carrer de Santiago Rusiñol, al barri de Sant Narcís. D'aquesta manera es disposarà d'una xarxa de locals d'atenció a la ciutadania en matèria de residus distribuïda per la ciutat.

Per contactar de manera telemàtica o concertar cita prèvia amb les OSGRE es pot escriure un correu electrònic a l’adreça osgre.girona@fcc.es o trucar al 972 485 591.  
 
Per a més informació es pot consultar la web de Neteja i residus

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.