Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte de conducció temerària al Barri Vell

El vehicle, que tenia diversos requeriments policials, no ha causat ferits.

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest matí una persona per un delicte de conducció temerària al Barri Vell. Tot i la situació de perill que s’ha generat per a les persones vianants, el vehicle no ha causat ferits, si bé ha col·lidit amb un vehicle estacionat a la via pública.

Durant el servei de patrullatge, un equip de dos agents no uniformats que feia tasques de seguretat ciutadana i prevenció a la zona del Barri Vell ha vist que hi havia una persona fent una conducció vigilant i sospitosa en un cotxe fosc i han començat a seguir-lo.

A l’alçada del carrer de Santa Clara, el vehicle s'ha aturat i els agents han aprofitat per adreçar-s’hi, identificar-se com a agents policials, procedir a la identificació del sospitós i fer les comprovacions escaients. Quan els agents s'han identificat, el conductor ha arrancat el vehicle a tota velocitat i ha circulat pel pont de Pedra, la plaça del Vi i el carrer dels Ciutadans, creant una situació de perill per a les persones vianants. Els agents han radiat la posició del vehicle mentre en feien seguiment i, finalment, el cotxe ha estat aturat i detingut a l’encreuament entre els carrers de la Cort Reial, dels Ciutadans i la pujada de Sant Domènec.

El conductor ha donat positiu en drogues. També se li ha imputat un delicte per falsificació documental ja que circulava amb un carnet de conduir fals i un delicte per no haver obtingut mai carnet de conduir. A més, a dins el vehicle s'han localitzat alguns objectes i s’estan fent gestions per esbrinar-ne la procedència, ja que podrien ser robats. El detingut tenia diversos requeriments policials i una ordre de recerca i detenció pendent per part d’altres cossos policials. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.