Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Inauguració de l'exposició «Més lloc per a la fosca. Una lectura ecocrítica de Solitud»

Aquest divendres 12 de maig, a les 19 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició al Bòlit_StNicolau que es podrà veure fins al 17 de setembre.

Aquest divendres 12 de maig a les 19 h al Bòlit_StNicolau tindrà lloc la inauguració de l’exposició «Més lloc per a la fosca. Una lectura ecocrítica de Solitud» que aplega obres de Maddi Barber, Pilar Codony, Mireia Coromina, Alba G. Corral, Alba Lombardía i Carles Viarnès.

L’exposició, comissariada per Elvira Prado-Fabregat, proposa una lectura de la novel·la Solitud, de Victor Català, que la connecta amb l'actual crisi ecològica, el pensament contemporani de l'ecofeminisme i les posthumanitats, i l'imaginari del gènere gòtic lligat al folklore i a la natura més feréstega.

«Més lloc per a la fosca» forma part d’un projecte transversal d’investigació i creació i és una coproducció del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona, el Museu de la Vida Rural i el Museu de l’Escala. Fa pocs dies se’n va estrenar la versió escènica al Teatre Municipal de Girona i properament un assaig en recollirà les reflexions teòriques i els processos creatius.

La mostra proposa una lectura ecocrítica de la novel·la, és a dir, la revisa des del punt de vista de la construcció cultural de la natura –un concepte complex i ple de contradiccions– i estableix un diàleg entre l'univers mític, literari i visual, creat per Víctor Català/Caterina Albert i diferents artistes contemporànies de diferents disciplines. 

Més informació de l'exposició
Nota de premsa ampliada
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.