Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“De la Sabana a Mart”, de Xavier Sala Martín, arriba al Centre Cultural La Mercè en el marc del cicle divulgatiu de la Biblioteca Ernest Lluch

Dijous 11 de maig, a les 18.30 h, Xavier Sala Martín, presentarà el seu nou llibre al Centre Cultural La Mercè.

Aquest dijous, dia 11 de maig, a les 18.30 h al Centre Cultural La Mercè, el reconegut economista i professor a la Universitat de Colúmbia a Nova York, Xavier Sala Martín, presentarà el seu nou llibre De la Sabana a Mart. L’economia de la intel·ligència natural.  L’esdeveniment s’emmarca en una xerrada programada dins el cicle divulgatiu d’actualitat socioeconòmica que ofereix la Biblioteca Ernest Lluch.

De la Sabana a Mart sorgeix a partir d’una reacció a les idees apocalíptiques sobre la intel·ligència artificial, que prediuen la pèrdua massiva de llocs de treball que passaran a mans de les màquines suportades, i que també auguren un increment de notícies i informacions falses i un auge de dictadures basades en el control digital de la ciutadania. L’autor, doncs, vol donar un contrapunt a aquesta visió catastrofista i ho ha fet plantejant la resposta en dos volums i incidint en qüestions com “com funciona el cervell?”, “què és la intel·ligència?”, “quines són les idees que han transformat el món?”, entre d’altres.

Així, el llibre, presenta una història apassionant a través de les idees científiques, tecnològiques i socials que ens han permès assolir nivells de prosperitat colossals.

L’activitat, que és organitzada per les Biblioteques de Girona i l’Editorial Rosa dels Vents, és gratuïta i només cal inscripció prèvia a: www.bibliotequesdegirona.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.