Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per portar 75,5 quilos de marihuana a dins el cotxe

Dos agents fora de servei van començar a seguir-lo en veure que circulava de forma temerària per l’autopista AP7. El presumpte autor dels fets és un jove de 21 anys amb domicili a França.

Imatge del material comissariat

La Policia Municipal de Girona ha detingut una persona que portava 75,5 quilos de marihuana a dins el cotxe. Es tracta d’un jove de 21 anys amb domicili a França que circulava de forma temerària per l’autopista AP7. Els agents van aturar-lo a la ciutat de Girona, al barri de Domeny.  

Els fets van passar ahir al vespre, a voltant de les 20.30 h. Dos agents fora de servei que anaven a treballar van ser avançats per un vehicle amb matrícula francesa que circulava per l’autopista a una velocitat molt elevada. Es dirigia en direcció a França i conduïa de forma temerària. 

Davant d’això, els agents van seguir el vehicle amb la intenció d’aturar-lo amb seguretat. El cotxe, un cop va accedir a la ciutat de Girona, es va dirigir al carrer de Can Benet del Riu, al barri de Domeny. Va estacionar en aquest vial sense cap tipus de precaució, col·lidint amb diferents vehicles que estaven aparcats. Un cop aturat, els agents es van identificar amb les seves credencials i, mentre feien les gestions escaients, van obrir el vehicle i van copsar una forta olor de marihuana en el seu interior. 
 
Un cop fetes les comprovacions, es van localitzar un total de 75,5 quilos de marihuana, motiu pel qual es va detenir el conductor, un jove de 21 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública. També es van localitzar diverses matrícules falses a l’interior del vehicle. A hores d’ara, la Policia Municipal de Girona està fent gestions amb la policia francesa per comprovar si el vehicle és robat i la seva titularitat.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.