Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La veu, protagonista de les dues propostes d'aquest cap de setmana a l'Auditori de Girona

Prop de tres-cents cantaires del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya s'uneixen al grup de "barbershop" Metropolitan Union per oferir l'espectacle "Afaitasons". Els cants de treball mariners o "sea shanties" protagonitzaran l'estrena a comarques gironines de "The Longest Pony", el projecte conjunt d'El Pony Pisador & The Longest Johns.

Aquest cap de setmana, l'Auditori de Girona acull dues propostes que exploren diferents gèneres vocals. El dissabte 6 de maig, prop de tres-cents cantaires del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya s'uniran al grup de barbershop Metropolitan Union per oferir l'espectacle Afaitasons, i el diumenge 7 de maig, els cants de treball mariners o sea shanties protagonitzaran l'estrena a comarques gironines de The Longest Pony, el projecte conjunt d'El Pony Pisador & The Longest Johns. Els concerts tindran lloc a les 18 h a la Sala Montsalvatge i les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org

La veu és la protagonista del nou projecte del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, Afaitasons. Prop de tres-cents cantaires de cors infantils d'arreu de Catalunya comparteixen escenari amb el premiat quartet de barbershop Metropolitan Union per traslladar els espectadors a les barberies nord-americanes de principis del segle XX. Un recorregut que va de cançons populars catalanes a alguns dels grans hits de la música barbershop, un gènere musical que es caracteritza per les seves singulars harmonies i per tenir la veu com a únic instrument. El concert tindrà lloc el dissabte 6 de maig a les 18 h a la Sala Montsalvatge. 

L'endemà serà el torn d'El Pony Pisador & The Longest Johns, que presentaran The Longest Pony, un àlbum en el qual la banda barcelonina ha comptat amb la col·laboració d'un dels referents internacionals de sea shanties. Un treball majoritàriament en anglès que ha nascut de manera orgànica, cultivant una amistat i l'admiració mútua, construïda al llarg dels últims anys en esdeveniments i festivals d'arreu d'Europa on ambdós grups han coincidit múltiples vegades. Així és com dues bandes s'uneixen per presentar un disc únic en el gènere. El concert, que serà el primer que realitzaran a les comarques gironines, tindrà lloc aquest diumenge 7 de maig a les 18 h a la Sala Montsalvatge. 

Per a les dues propostes, en el marc de l'Auditori Obert, s'ha posat a la disposició del públic un servei de cangur gratuït destinat a infants de 3 a 12 anys (inscripció prèvia obligatòria), per col·laborar en la conciliació familiar. 

Durant aquest mes de maig, la programació de l'Auditori de Girona també comptarà amb Blaumut & JOSB (13 de maig), Carles Viarnès & Alba G. Corral (19 de maig) i Ringmasters (20 de maig). 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.