Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove i alumnes de l’escola CIFOG presenten una acció per fomentar l’ús responsable de les pantalles i combatre els riscos dels usos abusius

La intervenció “Pantalles: ús o abús?” es portarà a terme demà, dimecres 3 de maig, al parc Central de Rafael Masó i Valentí

Imatge dels joves que faran l’acció

L’Estació Espai Jove i alumnes de l’escola CIFOG han treballat de forma conjunta per crear una acció que fomenti l’ús responsable de les pantalles i combati els riscos dels usos abusius. El resultat d’aquesta feina és la intervenció “Pantalles: ús o abús?”, que es podrà veure demà, dimecres 3 de maig, de 10 a 19 h, al parc Central de Rafael Masó i Valentí.

A través de diferents plafons de gran format es convidarà la gent a fer una reflexió de la seva vida digital, possibles addiccions i altres hàbits poc saludables. Tota l’acció serà dinamitzada i enregistrada per l’alumnat del CIFOG per generar diferents càpsules audiovisuals amb els objectius de promoure la reflexió entorn els riscos per a la salut en relació amb un ús inadequat de les tecnologies de la informació i la comunicació, fomentar l'esperit crític envers l'ús d'aquestes tecnologies i explorar les possibles conseqüències d'un ús abusiu.

Aquesta acció es va començar a preparar mes de març passat, quan l’alumnat del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització d’Audiovisuals i Espectacles de l’Escola CIFOG va participar al projecte Krea Lab de L’Estació Espai Jove. En el marc d’aquesta iniciativa van poder idear i dissenyar una nova proposta per abordar una problemàtica que els darrers anys s’ha accentuat: l´ús abusiu de les pantalles que està derivant en problemes de salut en moltes persones, especialment entre els i les joves.

L’Estació Espai Jove i l’Escola CIFOG treballaran conjuntament una vegada més per mostrar el potencial de les creacions artístiques per abordar conflictes contemporanis i així generar debat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.