Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Gran Circ de Nadal de Girona estrenarà carpa amb motiu del desè aniversari i s’instal·larà a la Copa

El nou recinte tindrà cabuda per 1.650 persones espectadores en cadascuna de les dotze representacions programades entre el 25 i el 30 de desembre.

D’esquerra a dreta, el diputat Albert Piñeira; l’alcaldessa Marta Madrenas; la gerent de Girona Centre Eix Comercial, Mònica Bartrina, i el president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch

El Gran Circ de Nadal de Girona celebra el desè aniversari aquest 2023 i per commemorar-ho estrenarà carpa i nova ubicació, ja que s’instal·larà a la Copa. El nou recinte, de 42 metres de diàmetre, tindrà cabuda per 1.650 persones espectadores en cadascuna de les dotze representacions programades entre el 25 i el 30 de desembre.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, han explicat aquest matí alguns detalls de la pròxima edició de l’esdeveniment nadalenc.

“El Gran Circ de Nadal s’ha consolidat en la programació nadalenca de Girona, i ha atret públics culturals de perfils diferents als habituals, obrint-se a espectadors de tots els orígens. També ha reforçat la capitalitat de Girona en aquest aspecte, ja que molts espectadors venen de fora de la ciutat. Amb la nova carpa a la Copa, el circ guanyarà visibilitat, i esponjarà els espais d’interès durant les vacances de Nadal”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Per la seva banda, el diputat Albert Piñeira ha afirmat que “un any més, el Circus Arts Foundation, amb Genís Matabosch al capdavant, ens tornarà a sorprendre amb un espectacle de primer ordre. La Diputació com també l’Ajuntament i la implicació del sector privat, veiem la necessitat d’impulsar un esdeveniment artístic com aquest per tal que tots els públics, puguem gaudir novament, d’alguns dels millors números internacionals de circ”.

L’espectacle per a commemorar els deu anys de Circ de Nadal a Girona tindrà dues hores de durada repartides en dues parts i hi participaran 25 artistes internacionals acompanyats per la música en directe dels integrants de la Paris Circus Orchestra. Sota un disseny d’il·luminació de Martí Cortijos i una regidoria de Patrick Rosseel, Genís Matabosch s’encarregarà de fer de mestre de cerimònies en una nova producció que tindrà al cèlebre pallasso Pastelito com a fil conductor. L’espectacle serà la ocasió de gaudir d’un reguitzell de grans figures del món del circ internacional provinents de Xile, Brasil, Hongria o Sud-àfrica.

Podeu consultar més informació al web www.CircNadalGirona.com o al dossier de premsa que us podeu descarregar.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.