Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la novena edició del festival Ludivers del 4 al 7 de maig de 2023

La cultura de la imaginació serà la protagonista de l’esdeveniment, que comptarà un any més amb sis planetes de joc. El gruix de les activitats es concentrarà dissabte i diumenge, d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h, als jardins de la Devesa i a la plaça de les Botxes.

Del 4 al 7 de maig, torna a Girona el Ludivers, el festival del joc i les cultures de la imaginació que durà a la ciutat desenes de propostes per al públic familiar relacionades amb el món lúdic i la creativitat. El gruix de les activitats d’aquesta novena edició es concentrarà dissabte i diumenge, d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h, als jardins de la Devesa i a la plaça de les Botxes, on hi haurà els sis planetes habituals de l’esdeveniment. 

Per un costat, els infants es retrobaran amb el planeta Imaginari, integrat per l’espai de lectura familiar a càrrec dels escriptors o escriptores dels contes i amb la participació de la Xarxa de Biblioteques de Girona, que hi serà present amb un jardí pop-up entorn de la música. Per altre costat, es podrà veure el planeta Gastrolúdic, amb propostes culinàries que comptaran amb la participació de Llagurt i Rocambolesc i amb tallers gastrolúdics.

També hi haurà el planeta Articiència, amb tallers artístics i científics per a totes les edats; el planeta Click&Dit, dedicat a les noves tecnologies i als videojocs, i el planeta Juganer, amb un munt de jocs de taula moderns i tradicionals que s’han redistribuït per donar més amplitud a la zona de jocs. En aquest espai, aquest any es comptarà amb la participació d’una trentena d’editorials que donaran a conèixer el funcionament de cada proposta juganera perquè tothom hi pugui jugar, a més de ser una zona amb prototips i tornejos.

Per últim, es podrà visitar el Miniplaneta, dedicat als més menuts i a les més menudes i que consta de diversos espais i materials perquè puguin interactuar de manera lliure i espontània. Aquest any estarà ubicat dins els jardins de la Rosaleda, per buscar un entorn més amable i protegit per als nens i nenes més petits.

De forma paral·lela, el festival programa el cicle de xerrades i conferències al voltant del joc i l’educació “Ludivers and talks”, que enguany es portarà a terme a l’Espai Cívic La Rosaleda i que oferirà sessions sobre robòtica i formació en ABJ.

Per anar entrenant la imaginació, del 2 al 5 de maig es faran les activitats paral·leles, un conjunt de propostes prèvies al festival ubicades en els diferents centres cívics de la ciutat gràcies a la participació i col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Girona. El divendres 5 de maig es farà el tret de sortida al Ludivers amb l’espectacle familiar Vols jugar?, a càrrec del grup d’animació infantil La Dona del Sac.

El festival Ludivers està organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, i l’entitat Ludus Mundi i hi participen nombroses entitats, associacions i agents privats.

L’accés a les activitats és lliure i gratuït. Per participar en alguns dels tallers o activitats caldrà fer reserva prèvia. Podeu consultar tota la informació del festival i fer les inscripcions al web www.ludivers.cat

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.