Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Sergi Carbonell estrena el seu nou disc a l’Auditori de Girona amb totes les entrades exhaurides

El cofundador i un dels compositors de Txarango presentarà les cançons de “Refugi” aquest dissabte 18 de març a les 20 h a la Sala de Cambra. El Pony Pisador anuncia l’artista convidat del concert a Girona: The Longest Johns

El cofundador i un dels compositors de Txarango, Sergi Carbonell, estrenarà aquest dissabte 18 de març a l'Auditori de Girona el seu nou disc, Refugi. L'artista actuarà a la Sala de Cambra a les 20 h, amb totes les entrades exhaurides.

Allunyat de la música festiva del reconegut grup Txarango -del qual era el pianista, segona veu i compositor- i després d'haver compost quatre discos en solitari de piano, Sergi Carbonell estrena a Girona el seu nou projecte en solitari com a cantautor. Amb referències com Jorge Drexler, Bon Iver o Sufjan Stevens, l'artista de Ribes de Freser presenta el seu primer àlbum, Refugi (Halley Records, 2023). Dotze cançons en què explora noves vies i mostra al públic un univers més poètic, ple de sonoritats delicades i sensibles.

Acompanyat de Marta Roma al violoncel, baix, trompeta i sintetitzadors; Sebastià Gris, a la guitarra, baix i sintetitzadors, i Joan Palà, a la bateria i percussions, Carbonell oferirà unes cançons que volen ser un petit refugi, un àmbit de trobada i de confort i que es mouen per un estil pop intimista i artesanal.

The Longest Johns, convidats especials d'El Pony Pisador

El quintet barceloní El Pony Pisador anuncia l'artista convidat que actuarà en el concert del 7 de maig a l'Auditori de Girona. Es tracta de The Longest Johns, un grup de referència de sea shanties, amb el qual presenten The Longest Pony, un disc únic en el gènere, que es publicarà el pròxim 21 de març. L'actuació, que es podrà veure per primera vegada a les comarques gironines, tindrà lloc el diumenge 7 de maig a les 18 h a la Sala Montsalvatge i les entrades es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.