Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’homenatge a compositores catalanes “Bufa, Musa Mia” i la primera actuació a Catalunya de Lady Blackbird, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

En el marc de la Setmana de la Dona, la pianista Marta Puig i el contratenor Víctor Jiménez Díaz oferiran un tribut a 18 compositores catalanes del 1859 a l’actualitat. La cantant nord-americana Lady Blackbird actuarà a la Sala de Cambra amb totes les entrades exhaurides, en un concert coorganitzat amb el Black Music Festival

L'Auditori de Girona acull dues propostes aquest cap de setmana: l'homenatge a compositores catalanes Bufa, Musa Mia, el divendres 10 de març a les 20 h, i la primera actuació a Catalunya de la cantant nord-americana Lady Blackbird, el dissabte 11 de març a les 20 h, amb totes les entrades exhaurides.

Un homenatge a les compositores catalanes vives i del passat recent és la proposta de l'espectacle Bufa, Musa Mia, el qual oferirà un repàs de l'obra de 18 autores des del 1859 a l'actualitat, a càrrec del contratenor Víctor Jiménez Díaz i de la pianista Marta Puig. Un concert que s'emmarca en la setmana dedicada a les dones i que mostrarà composicions de les pioneres que van obrir camí, fins a arribar a una selecció de creadores actuals. Un concert que vol mostrar la desconeguda herència musical catalana femenina i, alhora, celebrar el ric teixit creador actual.

S'hi podran escoltar obres de Narcisa Freixas, Lluïsa Casagemas, Carme Karr, Margarida Orfila, Leonora Milà, Raquel Garcia Tomàs, Teresa Borràs, Anna Bofill, Mariona Vila, Mercè Capdevila, i Concepció Ramió, entre d'altres. El mateix dia, a les 19.15 h es durà a terme una trobada prèvia amb un diàleg entre algunes figures molt representatives de la composició actual: Mariona Vila, Concepció Ramió, Mercè Capdevila i Carlota Baldris.

L'endemà, també a les 20 h, serà el torn de Lady Blackbird, alter ego de la vocalista nord-americana Marley Munroe. Una cantant que aborda cada composició amb una sensibilitat i mestria dignes de les grans veus del jazz, i que explora estils que van des del gospel fins al rythm & blues, i del soul al rock, traspassant les limitacions pròpies dels gèneres. A la Sala de Cambra, acompanyada de la seva banda, oferirà les cançons del disc Black Acid Soul, en la seva primera actuació a Catalunya. Un concert coorganitzat amb el Black Music Festival i per al qual ja no queden entrades.

Durant el mes de març, també es podran veure a l'Auditori de Girona els concerts de Sergi Carbonell (18 de març), The Temptations review feat. Glenn Leonard (25 de març) i Javier Perianes (26 de març).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.