Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza 42 activitats sobre l’alimentació sostenible per celebrar la Setmana de la Felicitat

El programa, que comença avui i s’allargarà fins al 31 de març, inclou tallers, xerrades, activitats a l’aire lliure i exposicions

L’Ajuntament de Girona ha organitzat 42 activitats per celebrar la 9a edició de la Setmana de la Felicitat, que tindrà lloc des d’avui fins al 31 de març en el sector de l’Esquerra del Ter. Sota el lema “Què fas tu per no menjar-te el planeta?”, les propostes d’enguany giren al voltant de l’alimentació sostenible i el comerç de km 0 com a elements indispensables en la nostra vida i en la del futur del planeta que poden aportar benestar i felicitat. El programa té com a punt central el dia 20 de març, Dia Internacional de la Felicitat.

Entre les propostes hi ha diferents tallers de cuina sostenible. Destaquen les xerrades “Del malbaratament alimentari a oportunitats saboroses”, del Celler de Can Roca (23 de març, a les 19 h) i “La mar de bé amb Quim Casellas”, de Galp Costa Brava (30 de març, a les 19 h). Com a activitats a l’aire lliure es durà a terme una gimcana per al foment del comerç de proximitat (23, 24 i 25 de març, en horari dels comerços) i una caminada climàtica pel Ter (18 de març, a les 10.30 h). Alhora hi ha activitats adreçades a les famílies com l’hora del conte “Qui farà riure a la princesa?” (22 de març, a les 17.30 h), i exposicions i concerts.

D’altra banda, es duran a terme activitats comunitàries centrades en propostes d’intercanvi generacional i de col·laboració entre diferents grups i serveis. En aquest sentit, destaca l’intercanvi de receptes que generen moments feliços entre gent gran i infants que es farà a les escoles de Domeny i Taialà, i la recollida i realització d’una escultura amb l’artista Edgar Massegú amb tot el rebuig que genera l’INS Carles Rahola juntament amb una reflexió sobre el reciclatge. 

Aquest és el 9è any que el consistori gironí celebra la Setmana de la Felicitat a través del Centre Cívic Ter, dels Serveis Bàsics d'Atenció Social de Taialà i de la Biblioteca Antònia Adroher, juntament amb l'Equip d'Atenció Primària del CAP Joan Vilaplana de Taialà i diversos serveis i associacions de l'Esquerra del Ter. Es tracta d'una iniciativa nascuda al CAP Joan Vilaplana de Taialà que relaciona la salut i la felicitat i que pretén donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat, instituït oficialment per l'Assemblea General de les Nacions Unides el dia 20 de març.

Totes les activitats i propostes que es duran a terme al llarg de la setmana són gratuïtes i es poden consultar a la web girona.cat/setmanadelafelicitat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.