Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la 59a edició de la Pujada a Peu als Àngels el dia 19 de març

Les inscripcions per a la cursa de muntanya més antiga de Girona ja estan obertes i són gratuïtes per als socis i sòcies del GEiEG

Fotografies de la roda de premsa d’avui

El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, i el director esportiu del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Pau Serra, han presentat aquest matí la 59a edició de la Pujada a Peu als Àngels, que se celebrarà el diumenge 19 de març. Com a novetat, aquest any la primera cursa de muntanya de Girona, i una de les més antigues de tot l’Estat, serà gratuïta per als socis i sòcies de l’entitat.

La prova comptarà tant amb la modalitat competitiva, cronometrada amb xip i dorsal, com amb la modalitat popular, oberta a tothom qui vulgui fer la ruta al seu ritme. A més, tal com es va fer l’any passat, hi haurà una tercera modalitat inclusiva i gratuïta perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin participar-hi. En aquesta edició, es preveu que un total de nou persones, entre nens i nenes de la secció d'esport adaptat del GEiEG i usuaris i usuàries d’altres entitats de Girona, utilitzin joëlettes o cadires de roda tot terreny aptes per fer la prova.

La Pujada a Peu als Àngels permet gaudir del medi natural i de la pràctica a l’aire lliure, un dels vessants de l’activitat esportiva que cada vegada té més adeptes entre la ciutadania, que practiquen esport pel seu benestar i salut. També cal destacar que és una cursa que cada vegada vol ser més accessible i inclusiva per a totes les persones”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran.

El recorregut suma més de nou quilòmetres des de la sortida (9 h), ubicada a la pujada de Santa Llúcia, al costat de l’església de Sant Pere de Galligants, fins al Santuari dels Àngels, passant per la font del Bisbe, la Casa de les Figues i la pujada del “Matahomes”, i té un desnivell acumulat de 485 metres. L’edició d’enguany de la Pujada finalitzarà amb la tradicional missa a l’església de la Mare de Déu dels Àngels.

Com cada any, les primeres persones classificades de cada categoria tindran trofeu i les finalistes en les tres primeres posicions de les categories masculina i femenina, a més, tindran vals regals per bescanviar al centre Bauhaus de Girona. També tindran un trofeu els participants masculí i femení de més edat, i la persona que bati el rècord de la cursa, si s’aconsegueix, i hi haurà un obsequi per a cada participant i avituallament a l’arribada. A banda, tots els corredors i corredores disposaran de servei de transport de tornada a Girona i podran utilitzar les instal·lacions dels complexos esportius del GEiEG de Sant Ponç i Sant Narcís.

Finalment, destaca una vegada més el vessant solidari de la prova. Aquest any, es destinarà un euro de cada inscripció a la Fundació Càritas Girona.

Les inscripcions a la 59a Pujada a Peu als Àngels ja estan obertes tant per la modalitat competitiva com per la popular, i es poden realitzar o bé directament a les instal·lacions del GEiEG a Sant Narcís, Sant Ponç i Palau, o bé de forma telemàtica al web del GEiEG. Els dorsals es podran recollir el mateix matí de la cursa o bé el dia abans, dissabte 18 de març a la tarda, a la botiga Bauhaus Girona.

Podeu consultar el reglament i tota la informació de la prova al web del GEiEG

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.