Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La guia visual de la Catedral de Girona estarà en format app a partir de demà

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Bisbat de Girona presentaran la iniciativa en un acte que es farà a les 19 h a la Sala Miquel Diumé del consistori

La publicació en paper Guia visual de la Catedral de Girona tindrà ara un format digital. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el responsable de Memóra Girona, Xavier Poch, i Mn. Jaume Julià, president del capítol de la Catedral de Girona, presentaran la nova app inspirada en el llibre demà, a les 19 h, a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona. L’editora de la guia, Mia Masgrau, també assistirà a l’acte. 

L’aplicació té com a objectiu ajudar els usuaris i les usuàries a contemplar, entendre i gaudir de la bellesa de la Catedral de Girona, i a comprendre què representa i quina funció té, ara des de dispositius mòbils.

L’estructura de continguts és la mateixa que la del llibre i s’organitza en tres àmbits: l’exterior de la catedral, l’interior i el Tresor. Cadascun d’aquests apartats, al seu torn, aborda les diferents obres que contenen aquests espais amb imatges, descripcions, esquemes i algunes fotografies de detalls concrets.

En aquesta versió digital, la navegació és intuïtiva i senzilla, i combina textos i material gràfic per fer més amena la lectura de la informació. També inclou alguns elements d’interactivitat.

El tret de sortida de l’activació pública de l’app tindrà lloc demà, durant la presentació de la iniciativa, en què s’aprofitarà per mostrar alguns dels fragments i continguts de l’aplicació.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.