Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reforça amb un vídeo informatiu la campanya de sensibilització sobre el risc de pèrdua d’habitatge

Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa es va engegar el mes d’octubre passat amb la intenció d’instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge

L’Ajuntament de Girona ha publicat un vídeo informatiu adreçat a la ciutadania per reforçar la campanya de difusió i sensibilització sobre el risc de pèrdua d’habitatge. Sota el lema “Demana suport”, la iniciativa es va engegar el mes d’octubre passat amb la intenció d’instar tothom qui ho necessiti a demanar ajuda a l’Oficina Municipal d’Habitatge, als Serveis Socials municipals, o a entitats que treballen pel dret a l’habitatge i que estan capacitades per oferir acompanyament en casos de risc de pèrdua habitacional.

El vídeo, de format breu, esmenta algunes de les principals problemàtiques amb què es pot trobar la ciutadania en relació amb l’habitatge, i recorda que el consistori ofereix recursos a qui ho necessiti per afrontar aquestes situacions. Per facilitar l’accés dels veïns i veïnes al suport municipal, l’audiovisual mostra les dades de contacte de l’Oficina Municipal d’Habitatge i informa sobre com es pot demanar cita prèvia al servei. El vídeo està publicat al compte de Youtube de l’Ajuntament de Girona i al web municipal.

El conjunt de la campanya l’ha dissenyat una comissió de treball creada des de la taula de coordinació pel dret a l’habitatge amb l’objectiu de treballar per lluitar contra l’emergència habitacional. La proposta està dirigida a totes aquelles persones que troben en una situació de risc de pèrdua d’habitatge, per tal de posar al seu abast els recursos municipals de què disposa l’Ajuntament per donar-los suport.

La taula de coordinació pel dret a l’habitatge és l’organisme de participació de l’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Girona. Aquest òrgan està format per entitats de la ciutat de diferent naturalesa, grups polítics i altres administracions i actors vinculats a les polítiques d’habitatge. L'objectiu de la Taula, és procurar solucions efectives a la pèrdua de l'habitatge, millorar l'accés als lloguers socials i assegurar el manteniment de l'habitatge.

Els materials informatius que formen part de la campanya s’han distribuït a través de la mateixa Oficina Municipal d’Habitatge, així com des dels centres cívics, centres d’atenció primària i des dels diferents serveis d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Girona. També se n’ha fet difusió mitjançant les xarxes socials del consistori. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.