Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La gira internacional del virtuós violinista Ara Malikian arriba aquest divendres a l’Auditori de Girona

El prestigiós músic libanès actuarà a la Sala Montsalvatge amb totes les entrades exhaurides. L’espectacle de la gira “The Ara Malikian World Tour” és un homenatge a la infància i la llibertat

El violinista Ara Malikian actuarà aquest divendres 10 de febrer (20 h) a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona. Amb totes les entrades exhaurides, el reconegut músic libanès oferirà un espectacle inspirat en la infància, la paternitat i la llibertat, en el marc de la gira The Ara Malikian Tour.

Considerat com un dels violinistes més brillants, expressius i carismàtics de la seva generació, Ara Malikian (Beirut, 1968) ha guanyat nombrosos concursos de prestigi internacional, ha tocat en les millors sales de concerts dels cinc continents i ha estat convidat a tocar amb les millors formacions orquestrals d’arreu del món. Actualment, està immers en la gira The Ara Malikian World Tour, una proposta que reflecteix el creixement personal que l’artista ha experimentat a partir de la paternitat. I és que, en veure el seu fill caminar per primera vegada després de nombrosos intents, el prestigiós violinista va ser conscient que tots ens impulsem per una força que, arribada la maduresa, oblidem. Però els infants són autèntics, salvatges i estan plens de tendresa; no temen dir la veritat ni equivocar-se. Són lliures, i compten amb una expressivitat desbordant que impregna art en tot allò que fan. Unes vivències que han donat lloc a una amalgama de sons i melodies que donen sentit al temps viscut amb el seu fill, i que han generat un homenatge a la infància i a la seva llibertat. El concert de Girona es podrà veure demà, divendres 10 de febrer, a les 20 h a la Sala Montsalvatge i totes les entrades estan exhaurides.

Durant aquest mes de febrer, l’Auditori de Girona també acollirà l’únic concert a Catalunya de Mahler Chamber Orchestra & Pablo Heras-Casado (17 de febrer) i de Brad Mehldau Trio (24 de febrer), el Memorial Jesús Ventura i Barnet de la Cobla Ciutat de Girona (25 de febrer) i Canta Gran! (26 de febrer). Les entrades per a les diferents propostes es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.